Zdecydowanie za drogo!!! (2) w innych szkolach tanca za taka sama cene moza wchodzic bez ograniczen... a... mala niezapomniane wrażenia i umiejętności (1) profesjonalnie prowadzone zajęcia miła atmosfera cierpliwi instruktorzy... domiś jest SUPER!!!!!!!!!!!!!!! (1) Profesjonalni nauczyciele, ogromna sala , rewelacyjna atmosfera polecam innym... Stasiu
NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE (1) Bardzo polecam tę szkołę tańca. Chodziłam na zajęcia do Dance Avenue do... dona Bardzo fajna szkoła (1) Polecam sprawdziłam kiki Dobra, ale bardzo droga szkoła! (1) Plusy: + Instruktorzy! Bardzo dobra i profesjonalna kadra. Wkładają wiele... Borek Fajna szkoła, super atmosfera (1) Nowe miejsce wygląda super, duża przestrzeń i łatwy dojazd. Atmosfera jest... czekolada zdecydowanie polecam (1) przemila atmosfera i pelen profesjonalizm oraz indywidualne podejscie do... viola jaaa :) - opinia (1) Ogolnie wrazenia pozytywne i super Panie z Recepcji :D Instruktorzy swietnie... jaaa :) najlepsza mimo wszystko (1) co prawda zgadzam się z poprzedniczką która krytykuje warunki nauki ale i tak... agrest POLECAM!!! (1) Szkoła tańca jest fantastyczna. Chodzę na salse w parach 2 poziom i polecam.... Salsera Lekkie rozczarowanie ! (1) Ponieważ zrezygnowałam naukę w innej szkole (tańczyłam już 2 lata)... uczestniczka profesjonalnie! (1) do tego do studia tańca uczęszczam od 2 lat i nie zamierzam tego zmieniać... Gosia mega super studio :D (1) swietne warunki do nauki, super instruktorzy :D niech wpada każdy kto chce... ja:D POLECAM wszystkim dziewczynom!!!! (1) Wspaniała, cierpliwa, sympatyczna i zawsze uśmiechnięta instruktorka.... Asia zajęcia (2) chciałam z moim partnerem tanecznym wrócić na tańce, a że do Contry mieliśy... bro SUPER STUDIO !!! (1) Świetna atmosfera, super ludzie, profesjonalni instruktorzy:D Każdy napewno... Paula;) CHODZIŁEM JAK JESZCZE ZACZYNALI UCZYĆ W PODSTAWÓKACH (1) Polecam TRENERÓW W 100 % zcząłem chodzić jak byłem w podstawóce, wtedy... adaś Super Studio (2) Fantastyczna atmosfera,profesjonalni instruktorzy,dogodne godziny zajęć.... tancerz94 Polecam omijać szerokim łukiem (1) Zachęcona wiloma pochlebnymi opiniami znajomych zapisałam się na kurs. Pełna... krabiszon