Zadowolona uczennica - ocena (1) Wspaniała atmosfera do nauki języka, nauczyciele marzenie ️ Zadowolona uczennica Maja - ocena (1) Rewelacyjne podejście do ucznia,świetna atmosfera,przyjazne środowisko do... Maja Dorota - ocena (1) W La Manchy lektorzy są profesjonalistami . Zajęcia są prowadzone w miłej ,... Dorota
Dorota - ocena (1) Zdecydowanie warto polecić. Dorota Kamil - ocena (1) Super atmosfera i profesjonalne podejście. Jestem bardzo zadowolony, polecam... Kamil Kamil - ocena (1) Profesjonalne podejście i świetny kontakt. Korzystam regularnie z tłumaczeń i... Kamil Katiuszka - ocena (1) Fajna szkoła, lekcje w niewielkich grupach, w miłej atmosferze i na ciekawych... Katiuszka Agnieszka - ocena (1) Wszystko ok, dobry kontakt, indywidualne podejscie Agnieszka SL - ocena (1) Świetna szkoła, dobra kadra i atmosfera. SL Wera - ocena (1) Fajna szkoła, ma swoją aplikację do nauki języka hiszpańskiego. Polecam! Wera Milo - ocena (1) Polecam z całego serca! Najlepsza szkoła j. hiszpańskiego w Polsce! Bardzo... Milo Karolina - ocena (1) Szkoła bardzo przyjazna, super lektorzy, pochodzą z krajów... Karolina Anna - ocena (1) Uczęszczałam do kilku szkół i zdecydowanie ta jest najlepsza! Cudowna atmosfera! Anna Dorota - ocena (1) Świetna szkoła z przemiłymi ludźmi. Mój nauczyciel Alejandro, mejor! Dzięki... Dorota Karolina - ocena (1) wspaniała szkoła języka hiszpańskiego, miła atmosfera do nauki, przemili... Karolina Ania - ocena (1) Najlepsza szkoła języka hiszpańskiego w Trójmieście! Lepiej nie mogłam trafić! Ania Mariusz - ocena (1) uczestniczy w zajęciach dziecko lat 8. zajęcia są kreatywne i wciągające... Mariusz Aga - ocena (1) Nauka z Alejandro w La mancha to naprawdę super produktywne zetknięcie z... Aga Anna - ocena (1) Polecam tą szkołę, córka uczyła się w małej grupie, a teraz kontynuuje naukę... Anna Tymek - ocena (1) La Mancha to super szkoła językowa. Bardzo fajni lektorzy i różni, bo polscy... Tymek