Kamila - ocena (1) Świetna szkoła, wspaniali lektorzy, bardzo sympatyczna atmosfera. Oprócz... Kamila Dziękuję - ocena (1) Szkoła warta podjęcia nauki, po prostu. Lektorzy, atmosfera. Jeśli szukasz... Dziękuję Barbara - ocena (1) Profesjonalne usługi, przyjaźni native spikerzy, miła atmosfera Barbara
Marcin - ocena (1) Zaangażowanie, elastyczność i profesjonalne podejście na najwyższym możliwym... Marcin PJ - ocena (1) Szkoła jest super! Chodzę na zajęcia z hiszpańskiego od maja 2024 i ani razu... PJ Renata - ocena (1) Uczęszczam do La Mancha od ok 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona z metod... Renata E - ocena (1) Bardzo dobra szkoła E Dominika - ocena (1) Uczę się hiszpańskiego w La Manchy i widzę ogromny progres, nauczyciele są... Dominika Beata - ocena (1) Polecam, świetni i zaangażowani lektorzy, fajna atmosfera. Szkoła organizuje... Beata Ala - ocena (1) Super szkoła mila atmosfera zajęcia świetne., wyjazdy do szkoły jezykowej... Ala Izabella - ocena (1) Będzie to 3 rok z La Mancha mojego dziecka. Zawsze chętnie idzie na zajecia i... Izabella Tymoteusz - ocena (1) La Mancha w Gdyni to najlepsza szkoła językowa. Są tam super nauczyciele,... Tymoteusz Kasia - ocena (2) Do szkoły uczęszczałam przez 1,5 roku. Na początku byłam bardzo zadowolona... Kasia Małgorzata - ocena (1) Super szkoła! Cudowna atmosfera, nauczyciele z Hiszpanii i innych krajów... Małgorzata Sylwia - ocena (1) Jestem słuchaczka LaManchy od 6 lat i jestem bardzo zadowolona z decyzji, że... Sylwia Piotr - opinia (1) Najlepsza szkoła w trójmieście dla wszystkich !!! Każdy może dobrze nauczyć... Piotr M. - opinia (1) Dzięki La Mancha jestem mamą najbardziej zakochanego w języku hiszpańskim... M. Magda - opinia (1) Najlepsza szkola jezykowa, lektorzy z indywidulanym podejsciem do uczniow.... Magda Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkoły, nauka przynosi wymierne efekty, a do tego... Michał Marta - opinia (1) Polecam dzieciaki bardzo zadowolone !!! Nauczanie na najlepszym poziomie... Marta