Mateusz - opinia (1) Najlepsza szkoła w 3miescie.Niskie ceny i dobre terminy Mateusz Ania - opinia (1) Szkoła jest doskonała . Wspaniali lektorzy. Polecam . Ania Angelika - opinia (1) Polecam , sami native speakerzy, personel przemiły , hiszpański łatwo wchodzi :) Angelika
Magda - opinia (1) Fajna atmosfera, super nauczyciele, wiele ciekawych wydarzen zwiazanych z... Magda Pat - opinia (1) Świetna ekipa, j. hiszpański sam wchodzi do głowy Pat Kinga - opinia (1) Uczęszczam na zajęcia w La Mancha już chyba czwarty rok i bardzo polecam.... Kinga Agnieszka - opinia (1) Super miejsce do nauki. Jestem bardzo zadowolona. Agnieszka Agata - opinia (1) Merytorycznie, sympatycznie, elastycznie i z zaangażowaniem. Agata Magda - opinia (1) Skuteczna nauka, wiele propozycji pozalekcyjnych nieodpłatnych - konwersacje,... Magda Monika - opinia (1) Świetna szkoła! Przyjemność nauki języka włoskiego trwa! Polecam! Monika Natalia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki j. włoskiego. Polecam Natalia Maciek - opinia (1) Nauka w tej szkole to czysta przyjemność. Uwielbiam to miejsce Maciek Alx - opinia (1) Razem z La Manchą przygotowywałam się do egzaminu DELE na poziomie C1. Nie... Alx mama - opinia (1) Jestem pod przeogromnym wrażeniem dla wrażliwości, troskliwości i kompetencji... mama Najlepsza możliwa decyzja! (1) Do La Manchy trafiłam prawie 4 lata temu z polecenia mojej poprzedniej... Kamila Najlepsza szkoła hiszpańskiego (1) Bardzo dobry poziom, nauczycielka pomocna i wie jak tłumaczyć Olga Najlepsza możliwa decyzja ;) (1) Do La Manchy trafiłam prawie 4 lata temu i absolutnie nie żałuję! Kami Bardzo zadowolona kursantka :) (1) Od samego początku Szkoła wychodziła na przeciw wszelkim trudnościom i nigdy... Angelika z Gdyni Polecam (1) Świetne podejście do kursantów - począwszy od obsługi biura i cierpliwości w... Kursant Lepiej być nie mogło ;) (1) Podejście do klienta na najwyższym poziomie, ceny przystępne, poziom... Zuza