Wspaniała szkoła dla dzieci (1) Doświadczenie cotygodniowych zajęć domowych mam od 2 lat: rok szkolny 2016-17... Sebastian Wspaniała lektorka Pani Justyna :-) (1) Córka uczy się hiszpańskiego od września i dzięki Pani Justynie należy do... Anna Nauka w La Manchy to przyjemność (1) Kolejny rok uczęszczam do szkoły ponieważ czas spędzony tutaj mija... Beata
Hiszpański dla dzieci (1) Starsze dzieci uczy native speaker, dzięki temu bardzo szybko "łapią". Poza... Agnieszka Szybki Progres (1) Polecam szkołę la Mancha - doskonali lektorzy , przyjemna praca , małe grupy. Dorota bardzo dobra szkoła hiszpańskiego ! (1) Córka zadowolona, dalej zakochana w jezyku, poziom dopasowany do jej... marzena grochowskaa kurs hiszpańskiego (1) Godna polecenia szkoła, z elastycznym i otwartym podejściem do ucznia.... Hania polecam (1) moja córka uczy się od roku z wspaniała lektorką, jestem bardzo zadowolona,... Jola Polecam !!! (1) Sprawdzałam różne szkoły językowe, jednak La Mancha zdecydowanie najbardziej... Kasia Nowoczesna i Profesjonalna Szkoła nastawiona na potrzeby Klienta (1) Nauka języka hiszpańskiego dla pracowników firmy zorganizowana na potrzeby... Maciej Polecam!!! (1) z całego serca polecam naukę w La Mancha, gorące serca lektorów :)) Agnieszka Polecam! (1) Gorąco polecam. Kursy dostosowane do potrzeb, poziomu, zainteresowań. Od... Katarzyna Polecam (1) To juz moj kolejny kurs w La Manchy, bylam bardzo zadowolona z nauki... Ewa Najlepsza szkoła hiszpańskiego w Trójmieście - polecam wymagającym (1) Uczęszczałem na kurs hiszpańskiego w wakacje i później normalnie w semestrze.... Radek Nauka hiszpańskiego na najwyższym poziomie - polecam gorąco! (1) Uczę się hiszpańskiego na poziomie zaawansowanym i niełatwo mi było znaleźć... Agnieszka !!! SUPER SZKOŁA !!! (1) Uczę się w szkole od pół roku i jestem zdziwiona jak dużo już rozumiem.... ELA Polecam (1) Uczyłam się w szkole LA MANCHA w Gdyni j.hiszpańskiego (obecnie ją kończę).... Nowa Fajna szkoła (1) W tej szkole widać, że najważniejszy jest uczeń i jego chęć nauki. Przyjazna... Gosia szkoła językowa (1) Szkoła językowa godna polecenia... nauka języka na wysokim poziomie,... stella Szkola jak żadna inna! (1) Còrka moja chodziła na indywidualne zajecia przez rok. Pani Ola tak... Joanna