Zajęcia indywidualne poziom C2 (1) Bardzo polecam kurs indywidualny, na którym wszystko dostosowane jest do... Ewa JAK W DOMU:) (1) To, co mnie urzeka w tej szkole to bardzo przyjazna, wręcz domowa atmosfera.... Iwona super szkoła (1) super szkoła Stanisław
Nauka j. hiszpańskiego 4-latka! (1) Indywidualne podejście do ucznia, profesjonalna kadra lektorska, bardzo dobry... Mama bardzo dobra szkola! (1) Corka chodzi nie pelny rok na zajecia hiszpanskiego i jestem bardzo... Jolipi j hiszpanski w la mancha (1) Bardzo sympatyczna szkola, profesjonalna kadra, przemila wlascicielka,... Ole La Mancha - Polcam! (1) Wykonywałem tłumaczenia tekstów z/na hiszpański u Pani Liliany - usługa... Zbyszek Ocena nauczania (1) Szkoła cechuje się profesjonalną kadrą nauczania j. hiszpańskiego.... Ania Szkółka rewelacja! Gorąco polecam! (1) Wysoki poziom, choć dopasowany do umiejętności ucznia, miła atmosfera,... uczeń Polecam! (1) Bardzo dobra atmosfera, sympatyczni nauczyciele kochający ten język, do tego... Edyta