Małgorzata - ocena
Jedna gwiazdką to za dużo by ocenić SOR.Trafiłam na SOR z opuchlizną twarzy,problemem z wymową (sepetlenienie)problemem z jedzeniem oraz bolącym uchem.Przesiedziałam 8 godzin zrobili mi konsultacje kilku specjalistów którzy nic nie stwierdzili w stanie dobrym z lekami na padaczkę wypisali do domu.W dniu dzisiejszym zgłosiłam się ponownie ponieważ stan się pogorszył objawy pozostały adodatkowo silny rozpierajacy ból głowy,który rozlewał się po całej twarzy dodatkowo omdlenie i zawroty głowy przesiedziałam 6 godzin w bólu z którego aż płakałam ,nikt dosłownie nikt się niezainteresował na lekarza się nie doczekałam.Pytając ile jeszcze będę czekać to nikt nie wie.Brak słów i nie wiem czego jeszcze bo człowiek prosi o pomoc i jej nie dostaje najlepiej odesłać z kwitkiem że wszystko jest dobrze.Na triażu zmierzyli tylko puls i ciśnienie które było duże ale nic nie podali bo przecież po co?Mam nadzieję że ktoś z personelu czyta te opinie i weźmie sobie coś do serca że ludzie czekając na SORZE nie przyszli do Was dla fanu tylko człowiek szuka ratunku bo kona z bólu (...).Po 6 godzinach wypisałam się na żądanie i trwało to5 sekund,Szkoda że tak szybko nie leczycie