Łukas - ocena (1) Najlepsza klinika w mieście. Polecam Łukas Łukas - ocena (1) Najlepsza klinika w mieście. Polecam Łukas Ewa - ocena (1) Podoba mi się holistyczne podejscie do pacjenta,miejsce gdzie pracuje wielu... Ewa
Ewa - ocena (1) Profesjonalne podejscie,super dobrane zabuegi do moich potrzeb,polecam Ewa Mateusz - ocena (1) Z przyjemnością dzielę się pozytywną opinią na temat Viva Estetica w Gdańsku.... Mateusz Ola - ocena (1) Najlepsza klinika na świecie Ola Karsta - ocena (1) Byłam na zabiegu mezoterapii. Super podejście lekarza,pełen profesjonalizm!... Karsta Kasia - ocena (1) Z przyjemnością wystawiam najwyższą ocenę, w Bella Clinica zawsze czuję się... Kasia Patrycja - ocena (1) Zabiegi na wysokim poziomie pełen profesjonalizm . Centrum bardzo nowoczesne Patrycja Sylwia - ocena (1) Fantastyczna atmosfera i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z... Sylwia Julia - ocena (1) Gorąco polecam! Wspaniała atmosfera już od samego wejścia do kliniki. Jestem... Julia Łukasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam z czystym sumieniem Łukasz Mirella - ocena (1) Super klinika i naprawdę bardzo dobrzy fachowcy a przy tym bardzo dobra miła... Mirella Zuzia - ocena (1) Najlepsza klinika w Trójmieście! Wspaniali specjaliści, szeroki zakres usług... Zuzia Zuzanna - ocena (1) Polecam z całego serca! Moja ulubiona klinika na mapie Trójmiasta, którą... Zuzanna Magdaleną Bereda - ocena (1) Serdecznie polecam klinikę Viva Estetica Przyjazny klimat, profesjonalizm... Magdaleną Bereda Aleksandra - ocena (1) Jestem Klientką Vivy od samego ich otwarcia. Powiedzieć że ich uwielbiam to... Aleksandra Paulina Jakubiak - ocena (1) Wspaniałe miejsce że świetnym podejściem do klienta Paulina Jakubiak Paulina - ocena (1) Bardzo polecam, najlepsza klinika w Trojmieście Paulina Kamila Kaminska - ocena (1) Świetni specjaliści! Kosmetolog Wiktoria i Karolina za każdym razem idealnie... Kamila Kaminska