Jagna - ocena (1) Witam serdecznie jestem bardzo zadowolona z zabiegu volumetrii .Wygladam 10... Jagna Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu ujędrniania pośladków i brzucha .Efekt... Karolina Michalina - ocena (1) Pani Marzena nie ma zielonego pojęcia o tym co robi. Najprostsze zabiegi... Michalina
Klientka - ocena (1) Brak profesjonalizmu. Brak wiedzy w zakresie wykonywanych zabiegów. Źle... Klientka Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu - pani Ola wszystko dokładnie... Dorota Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu - pani Ola wszystko dokładnie... Dorota Patrycja - ocena (1) Starannie i profesjonalnie wykonany zabieg endermologii, a do tego piękne... Patrycja Ada - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr. Pauliny Przyłuckiej - pełen... Ada Ada - ocena (1) Polecam wszystkim, miła dla oka i przyjazna dla pacjentów klinika z szerokim... Ada Agnieszka - ocena (1) Polecam bardzo Panią Karolinę , zrobiony miałam zabieg onda ( już po jednym... Agnieszka Depilacja laserowa La Nika na 5 (2) Rzadko decyduje się na komentowanie i polecanie, ale tym razem zdecydowałam... Ewa S. Paulina - ocena (1) Polecam serdecznie Panią Edytę. Wykonała mi zabieg hydroksykapadatyd wapnia.... Paulina Paweł - ocena (1) Skorzystałem z depilacji laserowej, zabieg szybki i bezbolesny, przyjemna... Paweł Iwona - ocena (1) Pani Doktor Dorota pięknie modeluje usta! Są bardzo naturalne. Polecam!!! Iwona Karolina - ocena (1) Ds Clinic to naprawdę cudowne miejsce ze świetnymi specjalistami. Obie Panie... Karolina Patrycja - ocena (1) Miejsce godne polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wszystko... Patrycja Wiktor - opinia (1) W czasie całego procesu leczenia w klinice Derm estetyka od konsultacji aż po... Wiktor Lucyna - opinia (1) Po długich poszukiwaniach trafiłam do gabinetu medycyny estetycznej... Lucyna Sopocianka Jaja - opinia (1) W centrum medycznym miałam usuwaną torbiel z policzka, rana pięknie się goi.... Sopocianka Jaja Elżbieta - opinia (1) Gabinet Medycyny Estetycznej Derm-Estetyka to prawdziwi specjaliści w swoim... Elżbieta