Michał - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczny za pomoc, którą udzieliła mi klinika Derm-Estetyka.... Michał Julia Oczeretko - opinia (1) Najlepsze usta jakie kiedykolwiek miałam. Pani Marzena to świetna kobieta.... Julia Oczeretko Ania D - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce! Pani doktor Izabela Maćkowska to przemila i... Ania D
Kaja - opinia (1) Najbardziej przyjazne i profesjonalne miejsce na mapie Gdańska. Można tu... Kaja Ewa Pietrzak - opinia (1) Zabieg blefaroplastyki przeprowadzony przez Panią Dr. Ewę Sokołowską był... Ewa Pietrzak Jolanta Górka Badran - opinia (1) Klinika na bardzo wysokim poziomie. Wiedza ,doświadczenie, empatia i... Jolanta Górka Badran Ania - opinia (1) Miła i luzna atmosfera, profesjonalne podejście do klienta. Polecam bardzo to... Ania Beata - opinia (1) Więcej niż bardzo polecam Panią Małgosię , to cudowna osoba, ktora... Beata Katarzyna - opinia (1) Gorąco polecam Panią Maritę. Robiłam zabieg ostrzykiwania botoksem na... Katarzyna Krystyna - opinia (1) Bardzo profesjonalne i przyjazne miejsce Krystyna Magda G - opinia (1) Polecam 1000%:) Pisząc o Pani Doktor, Teamie Pań obsługujących chciałabym... Magda G Joanna - opinia (1) Witam serdecznie, dnia 13-07-2023 miałam przeprowadzony zabieg korekty... Joanna Barbara - opinia (1) Byłam na hennie brwi i rzęs. Jestem bardzo zadowolona. Efekt piękny.... Barbara Iwona P - opinia (1) Mała Klinika Urody to miejsce, w którym czułam się bardzo dobrze. Wygładzenie... Iwona P Marta SK - opinia (1) Korzystałam z leczenia u Pana dr Igora Michajłowskiego przez ostatnie 1,5... Marta SK Anastasiya - opinia (1) Korzystam z usług tego gabinetu od paru lat. Wszystkie zabiegi wykonywane są... Anastasiya Krzysztof - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyt i efektów leczenia - miałem kilka problemów... Krzysztof Iwona z rodziną - opinia (1) Jest to najlepsze centrum medyczne w jakim byłam. Obsługa na najwyższym... Iwona z rodziną Anonim - opinia (1) Dramat. Jest to połączenie wszystkiego złego na co można trafić w przypadku... Anonim Natalia - opinia (1) Polecam z całego serce. Profesjonalne podejście do pacjentki wraz ze... Natalia