POLECAM (2) W listopadzie i grudniu 2015 roku odwiedziłam gabinet Pani doktor by pozbyć... Agnieszka R. Nie polecam ! (1) Bylam na liposukcji brzucha i wszystko zapowiadało sie dobrze, bo od Pani dr... Rozżalona Polecam (2) W gabinecie Pani doktor Anny byłam poddana laserowemu zabiegowi... Maria
Naturalnie i pięknie (1) Efekt zabiegu utrzymuje się już bardzo długo dlatego postanowiłam polecić... k.p szczerze polecam (1) szczerze polecam Dr.Iwonę jest fantastycznym facchowcem i wspaniałym... monika medycyna estetyczna (2) Od kilku lat wykonuje zabiegi w tej klinice i zawsze jestem zadowolona z... Anna Nowicka moja opinia (1) Witam!Byłam już trzykrotnie u tej pani i jestem bardzo zadowolona.jest... Luiza usta (1) Korzystam z usług dr. Fleszara regularnie od dobrych 8 lat. Korekcja... klientka body jet (8) Operacja była ok. ale niestety musiałam mieć jeszcze raz zabieg bo niestety... Magdalena83 Jestem super zadowolona (1) W dniu dzisiejszym byłam u Pani Marity Just na zabiegu powiększania ust w... Kamila BAAAARDZO POLECAM :) (3) Wybrałam się do Pani Doktor Kurban za namową koleżanki. Od paru ładnych lat... Ania BARDZO POLECAM (2) Wiotczenie skóry z biegiem lat staje się faktem,czy tego chcemy,czy też... Barbara Usuwanie blizn po trądziku i ospie - rewelacja (1) MIałem 2 zabiegi na usuwanie blizn, efekt jest rewelacyjny! Mija pół roku od... Michał Trafiłam z polecenia (2) Trafiłam do doktor z polecenia znajomej, co prawda początkowo zirytował mnie... Daria Profesjonalizm i rewelacyjne efekty po zabiegu (1) Chciałabym z całego serca polecić Panią doktor Cimaszkiewicz. Byłam w kilku... Agnieszka Nie polecam (1) wykonywałam w gabinecie makijaż permanentny kreski górnej i dolnej. Kreski są... Barbara Lekarz z powołoania i mogę polecić (2) Dostać się do Pana Doktora graniczy z cudem! Ale jak już jesteśmy -... Amelia Mój ulubiony gabinet (2) Byłam u Pani doktor na kilku zabiegach. Zawsze w pełni zadowolona, i ufam jej... Anna Pozytywnie zaskoczony (1) Nie spodziewałem się aż takiego efektu o 10 odcieni. Polecam serdecznie. Mariusz Polecam, zadowolona klientka. (1) Dwukrotnie robiłam botox. Po pierwszym była poprawka, trzeba było dołożyć... Ala