gorąco polecam (1) W najwyższym stopniu profesjonalne podejście do pacjenta i problemu, gabinet... Joanna Kurban, reklamacja, zwrot kosztów (2) Witam, Wszystkich tych, co noszą bądź nosili aparat ortodontyczny u Pana... marta The best (1) Moje oczy wygladaja fantastycznie. Monika pracuje na wysokiej jakosci... sylwia
Wszystko na tak! (1) Bardzo miła obsługa oraz pełen profesjonalizm. Na konsultacji zostałem... kamilooooooos Beata - opinia (1) Dr Fleszar to absolutny mistrz w swoim wykonaniu. Ja pojechałam ponad 250 km... Beata dr Tomasz Iwanowski (1) Doktor Tomasz Iwanowski to bardzo dobry lekarz, którego z czystym sumieniem... sabina Trycholog Gdańsk (1) również polecam zabiegi u Pani Dorotki w Strefie Urody w Gdańsku na Chełmie.... **emi Hybrydy (1) Hybryda po 10 dniach popękała na 6 paznokciach co jest nie do zaakceptowania... x x x Doświadczenie i pełen profesjonalizm. (1) Korekta zmarszczek przeprowadzona bardzo rzetelnie i bezboleśnie, dobrany... Laura warto! (1) Uważam, ze warto wybielić zeby w white&beauty. Ja to zrobilam i nie zaluje... a.wieniaw. polecam!!! (1) Bardzo miła atmosfera, fachowe, merytoryczne podejście do pacjenta. Pan... Beata Dabrowska Polecam (1) Pani Doktor wraz z Panem Doktorem wyleczyli mi cieżka postac tradziku... Aga bardzo przykra sprawa (1) Ostatnio poddaje się naświetlaniu promieniowaniem typu LED. Zabiegi są... Aleksndra Jestem bardzo zadowolona z efektów (1) Znam lekarkę już długo i korzystam zabiegów. Zawsze wiem że wyjdę z efektem... Mariola Polecam (1) Bardzo dobry lekarz zna sie na tym co robi bardzo polecam Bartek WRESZCIE BIAŁY UŚMIECH! ;) (1) Długo zastanawiałam się nad tym czy warto zdecydować się na wybielanie zębów,... Anka super (1) Profesjonalne podejscie do klienta Dj RELAKS PRZEZ UPIĘKSZANIE ! (1) Systematycznie chodzę do Babiany i za każdym razem wychodzę piękniejsza,... Agnes Naprawdę białe! (1) Zdecydowanie polecam! Cały zabieg przebieg profesjonalnie w miłej atmosferze... NellaZim Zdecydowanie POLECAM ! (1) Zdecydowanie polecam! Pani doktor baaardzo mila, super podejscie do pacjenta.... Pacjentka.