Najlepszy dermatolog, którego znam. (1) Jest bardzo sympatyczny i widać, że przejmuje się swoimi pacjentami. Podczas... Andrzej Polecam!!! (1) Efekt niesamowity, polecam! klientka Kompetentny lekarz i miły człowiek (1) Jesten stałą klientką od ok. pól roku. I jestem bardzo zadowolona z poziomu... Renata
NIESAMOWITY EFEKT (1) Poszłam z polecenia koleżanki , efekt po kilku dniach było widać po prostu... szczęśliwa polecam (1) zdecydowanie kompetentni ludzie, polecam kobieta NAJLEPSZY DERMATOLOG W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE (1) Diagnoza trafna, jedyny dermatolog który poznał się na problemie, a byłem u... Adam polecam (1) Polecam dr Adama Szarmacha, jest zawodowcem! Bardzo sympatyczny, otwarty... Nina Klinika Kurban (1) Jestem klientką od 3 lat, mam również "doświadczenie" w innych klinikach oraz... Ola polecam (1) polecam super lekarz justyna POLECAM (1) Szczerze polecam dr Michajłowskiego. Wspaniały diagnosta, SUPER podejście do... Pacjent Dziękuje, efekt super (2) Byłam w gabinecie aby pozbyć się zmarszczek i o pracy Pani Doktor inaczej jak... zadowolona pacjentka :) Najlepszy Lekarz (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu który wykonałam u Pani Cimaszkiewicz.... Katarzyna NAJLEPSZY DOKTOR W TRÓJMIEŚCIE (1) U dr Michajłowskiego znalazłam się wraz z córką (nastolatką). Rewelacyjne... JM Małgorzata H - opinia (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług p. Moniki, za każdym razem z przyjemnością... Małgorzata H Polecam (1) Jestem klientką od sierpnia br. Zabiegi endermologii wykonywane są staranie,... Klientka Zawsze zadowolona (1) Bardzo dobry lekarz medycyny estetycznej. W dzisiejszych czasach trudno... Anna Ania - opinia (1) Miesiąc temu poddałam się zabiegowi wypełniania zmarszczek kwasem... Ania DERMATOLOGIA (1) Dr Szlązak jest znakomitym znawcą wszystkich nieznanych wyprysków. Zna ich... DOROTA Super Usta (1) Pierwszy raz byłam w tym gabinecie i po tym jak Pani doktor powiększyła mi... Katarzyna zadowolona (1) Jestem stałą pacjentką Pani Doktor i nigdy nie zdarzyło mi się być... Dorota