Aleksnadra - opinia (3) Zdecydowanie polecam. Korzystam od kilku lat i zawsze jestem zadowolona.... Aleksnadra Do zobaczenia niebawem.... (1) Byłem, zobaczyłem, spróbowałem......i wrócę jeszcze. Miałem blizny po... Robert IPL depilacja (1) Planuję wykonać epilację pach za pomocą IPL. Słyszałam same pochwały dla... Arletta
na pewno tu wrócę (1) po namowie znajomych postanowiłem skorzystać z zabiegu endermolgii, i jestem... Yanek SZCZERZE POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym! Profesjonalizm w każdym calu.... Iza Powiększanie ust (1) U doktora P. Fleszara powiększałam sobie usta już drugi raz. Po raz kolejny... Sylwia MJ - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich usług i zabiegów, z jakich korzystałam... MJ Monika - opinia (1) witam, bardzo polecam salon, świetny klimat... Pani Sylwia profesjonalnie... Monika Gorąco polecam bo efekt gwarantowany!! (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia koleżanki i przyznaję korzystam z ich usług... Monika Polecam! (1) Gorąco polecam wszystkim Beauty Medical. Gabinet świadczy usługi na... Iwona medycyna (1) Ja byłam i jestem bardzo zadowolona. Zabieg wyglądał jak powinien i nie było... ALdona dr Pernak (1) Witam ja miałam problemy z bliznami i się udałam do tego gabinetu. Zajęto... Helena Ipl rewelacja (1) Polecam, mają super nowiutki laser, korzystalam z zabiegu w innych znanych... Aga Fraxel Grupon (1) Do Dr Kubika trafiłam z kuponem Grupon na laser Fraxel. Łącznie miałam... m Wyjątkowo kompetentna i życzliwa ! (1) Panią doktor zanam od dawna, jeszcze z czasów kiedy przyjmowala pacjentów w... stenian@o2.pl PROFESJONALIZM w każdym calu (1) Podejście do pacjenta połączone z wiedzą i umiejętnościami oraz przystępność... Ania - bardzo zadowolona pacjent ocena (1) polecam ceny zabiegów są w promocji,obsługa fantastyczna klientka Beata - opinia (1) Trafiłam do Pani dr.Iwony z licznymi przebarwieniami oraz asymetrią twarzy.... Beata POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona. pani doktor, poprawiała mi usta gdyż były... Monika Bardzo dobry lekarz, (1) Do tego gabinetu przyciągnęły mnie pozytywne opinie i PRZYSTĘPNE ceny!!!... Iza