Polecam (1) Do Pani Doktor trafiłam dzięki opiniom w internecie . Jestem bardzo... Aleksandra Polecam gorąco. (1) Jetem zadowolony z jakości wykonywanych usług pani Moniki, dziękuję! Bogusław Wielkie rozczarowanie (2) Jakiś czas temu wykupiłam kupon na 3 zabiegi lipolizy o wartości 1200 zł. W... Arnika
Polecam! (2) Pani doktor przemiła ,delikatna!!! Zabieg wykonywany prawie bezboleśnie!... Barbara Polecam (1) Polecam Panią Doktor! Nie chcę powtarzać za poprzednikami, ale rzeczywiście... piotr Robią dobrze (1) dwie miłe Panie. Bezbolesnie; opowiedzą i uspokoją strachliwych. Opwiadają... Mariusz PEŁEN PROFESJONALIZM!!!! (1) Od kilku lat jestem stałą klientką pani doktor Izabeli Kobylińskiej i z całą... Marzena korekcja zmarszczek (1) Zabieg u p.dr korzystalam po raz pierwszy.Byla to korekcja zmarszczek .Efekt... ZOFIA Głębokie zmarszczki (1) Mialam głębokie bruzdy które żeby wypełnić potrzeba było dużo kwasu... Monika POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REWELACJA (1) Zdecydowałam się na zabieg depilacji laserowej wąsika i podbródka. Jestem po... EWA D. POZYTYWNA OCENA (1) Oczywiście,że jestem bardzo zadowolona z wykonanych zabiegów, jakości... Justyna Polecam (1) Świetny klimat,fajne dziewczyny,dobra kawa,a resztę musicie spróbować sami. MILONKA WSPANIALY LEKARZ. PROFESJONALISTA (1) Jestem niezwylke mile zaskoczona dr Kubikiem. Jest to mlody lekarz, ale swoim... Agata M Rewelacja (1) Salon polecam z czystym sumieniem. Oferta bardzo bogata, kosmetyki cudowne.... Ona Szczerze Polecam (1) U Pani Doktor byłam tydzień temu na Botoxie i przyznam szczerze jestem miło... Anna Polecam (1) Korzystałam już kilka razy z usług tego gabinetu i z mogę wyrazić się tylko w... Małgorzata Justyna - opinia (1) Do Pani doktor trafiłam z polecenia koleżanki ,która od dawna korzysta z Jej... Justyna Zadowolona (1) Polecam gabinet Aesthetic-med. Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu ,... Magda GORĄCO POLECAM ! (1) Pani doktor Iwona jest bardzo delikatna, potrafi wysłuchać i szczerze... klientka Super! Polecam! (1) skorzystałam z promocji happy mondays i wyszło bardzo tanio, robiłam makijaż... Krystyna