fajny lekarz (1) super lekarz, wszystko mi wyjaśnił na pierwszym spotkaniu. Chciałam usta... kasia REWELACJA!!!!!! (1) Gabinet ten został mi polecany przez moja Panią dermatolog, jako miejsce z... Joanna gabinet godny zaufania (3) Bardzo sie ciesze, ze moge jako pierwsza wystawic pozytywna opinie :) Wg mnie... Miyu
Zdecydowanie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług i przemiłej obsługi! Byłam na... Zadowolona to jest to !!! (1) Zdecydowalam sie na zrobienie pelnego makijazu pernamentnego. Skorzystalam z... Sandra Anna - opinia (1) Polecam konsultacje i wykonanie zabiegów u doktor Magdaleny Zakrzewskiej.... Anna PEŁNE ZAUFANIE (1) MIKROPIGMENTACJA wykonana przez p.lignerystkę Monikę Maciejewską oceniam na... Krystyna POLECAM (1) Korzystałam z usług gabinetu jeszcze w poprzedniej lokalizacji. Jak zawsze... Gosia PEŁEN PROFESJONALIZM (1) W salonie byłam 27.09.2011 na mikrodermabrazji i maskach enzymowych i jestem... Dorota Depilacja laserowa czy światłem IPL? (3) Widzę, że wiele osób zarzuca tutaj, że oferowana w gabinecie Dr Pernaka... Nika Rewelacyjnie,miło i przystępne ceny ! (1) Jestem po kilku różnych zabiegach u Pań doktor.Każde spotkanie odbywa się w... Ewa D Medycyna Estetyczna (1) Pani Doktor, okazala ogromny profesjonalizm, wspaniale maniery i perfekcyjne... Lucyna Peters ZADOWOLONY (1) Muszę szczerze przyznać, że była to pierwsza moja wizyta w tego typu... Grzegorz super,super (1) Byłam zaskoczona. LOKAL PROFESJONALNIE WYPOSAŻONY W NAJNOWOCZEŚNIEJSZY... IWCIA rewelacja (1) Pragnę wszystkim polecić ów gabinet. Korzystne ceny, fachowa obługa, obiekt... Magda bardzo polecam (1) Moja pierwsz wizyta w tego typu salonie w ogóle i, mimo obaw, bardzo... Migotka potrafią do siebie zrazić. nigdy tam juz nie wroce. (1) zaplacilam dwoma kuponami z groupon.pl za epilację laserową.chciałam... Magda Super Miejsce wszystkim polecam (1) Polecam bardzo gabinet wszystkim którzy szukają wysokiej klasy specjalistów.... Beata Chojna rewelacja (1) Kupiłam kupon gruper i w ten sposób trafiłam do tego rewelacyjnego miejsca,... weronika Liposukcja ultradźwiękowa + RF (1) Korzystałam z liposukcji ultradźwiękowej na uda i łydki i jestem baardzo... Asia