Nie mogę osiągnąć orgazmu

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jesteś w stanie dojśc do orgazmu samodzielnie? Poprzez masturbację?

Jesli tak to powodów może być kilka

stres oraz spięcie - może zbyt skupiasz się na osiągnięciu orgazmu zamiast czerpać przyjemnosć z seksu jako takiego
nieodpowiednia albo niewytarczająca stymulacja. Polecam tutaj żele intymne, ewentualnie wibrator. W wielu przypadkach pomagają żele intymne stymulujące takie jak durex intense albo libi gel.

Durex intense miałam i jest fajny ale.... niesamowicie mało wydajny i to mnie ogólnie w nim bardzo denerwuje bo wystarcza dosłownie na kilka użyć. Co do tego drugiego to jeszcze nie miałam możliwosci wypróbowania.Jest większy?

Raczej lepszy ;) Ogolnie polecam, mi się libi gel nawet bardziej podoba, a konkretnie wrażenia jakie daje.

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha czy to działa? (8 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Feromony na podryw (5 odpowiedzi)

Tyle jest opinii na temat feromonów że normalnie mam wodę z mózgu. Mianowicie szukam feromonów...

Wrażliwa skóra twarzy (57 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...