Okuniewski

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Mam dziewczyny pytanie dostałam dzisiaj numer do pana Lecha Okuniewskiego. Leczy on podobno metodami niekonwencjonalnymi.

Ja jestem sceptykiem do takich rzeczy i uwazam że można iść do takeij osoby kiedy lekarze nie widzą juz ratunku( tonacy chwyta sie brzytwy) ale nie kiedy jest mozliwość pomocy w tradycyjny sposób.

Część z was wie że ide za tydzień na operacje usunięcia jajnika w celu późniejszego zajścia w ciążę.

Chciałabym zapytać czy słyszałyście może cos o tym człowieku i co o tym myślicie ?

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Okuniewski

Pmadzia, moja mama jest fanką różnych niekonwencjonalnych metod. Moja siostra i ja od lat mamy problemy ze zdrowiem, więc czasem dawałyśmy się mamie gdzieś zaciągnąć. Mama zawsze wybierała znanych "cudotwórców", znanych "magików" od medycyny wschodniej (niektórzy z nich są do tego dyplomowanymi lekarzami), irydologów, homeopatów, radiestetów, jasnowidzów i kogo tam jeszcze udało jej się wyszukać. Wielu z nich miało doskonałe opinie pacjentów, czasem nasi znajomi opowiadali o cudownych diagnozach albo wyleczeniach, ostatnią "specjalistkę medycyny tybetańskiej" polecał nasz znajomy - farmaceuta, do niedawna straszny sceptyk.

Ostatecznie moja mama się z tych cudotwórców ostatecznie wyleczyła, gdy konwencjonalnej medycynie wreszcie udało się zdiagnozować i siostrę, i mnie. Żaden z tych magików nic nigdy nie wspominał o tych chorobach.

Magda, zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi, ale osobiście jestem sceptycznie do tego nastawiona, stacisz czas i pieniądze i raczej nic to nie da!poddaj się póki co konwencjonalnym metodom leczenia, to na pewno pomoże i wtedy nie będziesz musiała myśleć o żadnych "magikach":))nie zaprzątajsobie tym głowy, a raczej się nakieruj na pozytywne myślenie i wiarę, że się uda!

no ja mysle dokładnie jak wy dziewczyny
ale chciałam zapytac

Inne tematy z forum

prywatny dentysta (24 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...