Olowianka.eu- Polecamy (1) Chcielibyśmy gorąco polecić restauracje Ołowianka. W maju 2015 przeżyliśmy... Monika i Krzysztof wspaniałe wesele (1) 3 sierpnia 2013 w Restauracji Ołowianka wyprawiliśmy wesele naszym dzieciom.... Małgorzata Krzyżanek Super POLECAM (1) Miałam tam wesele i jedyne co mogę powiedzieć to REWELACJA!!! Jedzenie... Joanna
POLECAM (1) Mieliśmy tam komunię. Jedzenie fenomenalne!!!! Tak pyszne i pięknie podane,... Monika Elżbieta - opinia (1) Restaurację odwiedziłam już kilkakrotnie.W styczniu br byłam również gościem... Elżbieta Polecam (1) Byłem jakiś czas temu z dziewczyną - oferta z gruponu. Na potrawy w ogóle nie... Witek Polecam (1) Byłem gościem na weselu zorganizowanym w tej restauracji - bardzo wysoka... BPP Omijać szerokim łukiem (1) Szanowni Państwo stanowczo odradzam wizyty w restauracji Ołowianka. Obsługa... MagdaK Ołowianka = najwyższy standard, Gorąco Polecamy!!!!!!!! (1) Gorąco polecamy ten lokal, świetna lokalizacja, niesamowity wystrój i... Maciej Gorąco polecamy!!! (1) Polecamy! Mieliśmy wesele na ponad 110 osób. 1) Bardzo miła, niekonfliktowa... Anna i Stanisław Wspaniałe miejsce na mapie lokali Trójmiejskich (1) Bardzo fajny lokal, piękny zabydkowy budynek z ciekawym wystrojem. Bardzo... Piotr stanowczo odradzam! (1) Jestem rozczarowany i zniesmaczony obsługą, a przede wszystkim jakością... KKK Rafał - opinia (1) Byłem tam jako gość weselny.Jedzenie: - porażka(mało tzn.symbolicznie i... Rafał Super!!! (1) Bylam gościem 40 osobowej impezy okoloicznościowej i muszę przyznać, że... Żaneta polecam (1) Bal przebierańców w sylwestra super. Ubawiłam się jak nigdy, a smiechu co... Anna impreza okolicznościowa (2) Mam wątpliwości czy w tym lokalu pracują "profesjonalisci" zarowno w kuchni... Ewa Gorąco polecam (1) Jestem pod wrażeniem nie tylko jakości potraw ale również sprawności obsługi.... Agnieszka