Kamil - ocena (1) Porażka! Czekam od 4 dni na przesyłkę i zero kontaktu,nawet dodzwonić się nie... Kamil Sebastian - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Jagodą. Od początku do końca... Sebastian Staszek - ocena (1) Słabizna. Facet z działu duńskiego wysokie ego i nic więcej. Zero... Staszek
Sebastian Janusz - ocena (1) Świetna obsługa od doradztwa aż po sprzedaż. Pozdrowienia dla pani Dagmary. Sebastian Janusz Mariola - ocena (1) Dziś znowu się wybrałam, jak zwykle bardzo miła obsługa!!! Wszystko... Mariola Stanisław - ocena (1) Bardzo sprawne załatwienie przewozu. Polecam Stanisław Grzegorz Janiak - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo profesjonalne podejście, szybka wycena i montaż,... Grzegorz Janiak Pasażerka biegnaca - ocena (1) Trajlebus 26 O tym numerze 30 80 Pani kierowca Mega miła i bardzo pomocna... Pasażerka biegnaca Pasażerka biegnaca - ocena (1) Trajlebus 26 O tym numerze 30 80 Pani kierowca Mega miła i bardzo pomocna... Pasażerka biegnaca nn - ocena (1) Super szkoła. Kierunki praktyczne. Dużo zajęć praktycznych w szkole. Można... nn Daro - ocena (1) Chciałbym zwrócić uwagę na problem dotyczący godzin otwarcia Just Gym w... Daro Jasień - ocena (2) Nie mam w zwyczaju dodawania opinii ale w tym wypadku chciałbym przestrzec... Jasień Michał L. - ocena (1) Montaż sprawny , czysty i za rozsądną cenę Michał L. Jakub - ocena (1) Przewóz osób realizowany przez firmę przebiegał sprawnie i bez większych... Jakub Seweryn - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam. Seweryn Karolina S - ocena (1) Jak zawsze pięknie, smakowicie i stylowo. Fantastyczna obsługa. Jedzenie... Karolina S Barbara - ocena (2) Dziękujemy z całego serca Panu Konradowi Bajerskiemu za zangażowanie ,... Barbara Maja Sokołowska - ocena (1) Dziękuję za wsparcie i profesjonalne prowadzenie mnie w leczeniu otyłości.... Maja Sokołowska Łukasz - ocena (1) Atrakcyjna oferta, różnorodne dmuchańce. Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecamy Łukasz Kasia - ocena (1) Profesjonalna i szybka obsługa. Świadectwo energetyczne wykonane sprawnie,... Kasia