:) (1) Uczeszczam na zajecia juz rok i jest szczerze zahcywcona:) z. klient (1) Po 3 zabiegach znaczna poprawa zdrowia. Piotr Takich salonów więcej! (1) Z wielką obawą udałam się na zabieg, słysząc o możliwym bólu, o niedokładnym... Gosiaczek
Wygrałam konkurs! (1) Wcześniej zamieściłam swoją opinię o gabinecie Sun4You. Teraz chcę... Boska Polecam (1) zdecydowanie polecam! Małgosia Do absolwenta (1) Słuchaj kim kolwiek jesteś ja chodziłem tam przez 1 rok i wiem jak tam jest.... Ziom Obsługa - Tragedia (1) Byłam dwa razy - bo "warto dać szansę" W Tajlandii byłam jakiś czas temu na... Ewa wymiana opon! (1) robią niesolidnie-po przejechaniu kilkudziesięciu km. opony puszczają... wlad Super! (1) Wziąłem w Sorisso kilka dodatkowych jazd i dowiedziałem się o mojej jezdzie... sgr jak najbardziej za.... (1) ....jej usługami jestem. robi bardzo dobrze na dobrych produktach i jest... sandra Wow (1) Klub poprostu nieziemski, barman zawsze usmiechniety i sluzy pomoca :) piwko... Misio w zielonym sweterku:) Porazajace ! (1) Razem z cala rodzina postanowilismy wpasc na filizanke dobrej kawy i... Elka Piekło na ziemi istnieje:) (1) Jako osoba uwielbiająca ostre jedzenie tutaj znalazłem najostrzejsze potrawy... zenderx SKANDAL (1) To jakaś wielka ściema!!! Na początku sierpnia dostałem list z gratulacjami,... o mało co student keep it up (1) simply the best... dagaro ... (1) generalnie tylko dwa słowa mozna powiedziec na temat tej szkoły ... : BARDZO... miszcz GB - Galeria Bałtycka :) (1) Moja ocena GB jest bardzo dobra i uważam, że dobrze skupiła ze sobą sklepy.... polusia Restauracja na poziomie (1) Byłem tam parę razy w lato i teraz parę dni temu i uważam że to najlepsza... Marcin Wieloch Pani Asia jest super :) (1) Chciałabym podziękować Pani Asi, za przygotowanie mnie do egzaminu na... Gosia fajny gabinet! (1) Bardzo polecam zabiegi kosmetyczne-bardzo profesjonalne usługi i miła obsługa... grazyna