suuuper (1) chyba wszytko zostalo tu juz powiedziane !!! restauracja w skali 1-5... pawel Najgorsza Spółdzielnia w Gdańsku (1) Ze Spółdzielniami mam do czynienia na co dzień w związku z wykonywaną pracą.... Sławek Byłem tam (1) Byłem w tym gimnazjum na dniu otwartym bardzo mi się tam podobało jest super... Mikołaj
Super (1) WoW ja Bardzo sympatyczny (1) Salon jest świetny,od lat korzystam z jego usług i jestem bardzo... stała klientka bardzo dobry lekarz (1) spotakłam się z Panią doktor podczas wizyt domowych. Ujęło mnie podejście do... Agnieszka W. fajny sklep rowerowy (1) fajny sklep rowerowy,o miłej obsłudze i dużym wyborze artykułów i akcesori.... trol nadymione i śmierdzi (1) w lokalu nadymione strasznie, oddychać się nie da, niby mają wentylatory... piotrek pacjent - opinia (1) Leczylem zeby u takiej milej Pani Stomatolog!! Bardzo polecam!! pacjent moglibyście się unowocześnić (1) wszytko byłoby fajnie, tylko jakość łóżek jest beznadziejna, są takie małe,... Adrianka Uwaga na kwalifikacje (1) W przychodni jako laryngolog zatrudniona jest pani, która nie ma... A. Grzeczka Na 3+ (1) Przede wszystkim bardzo drogo,za kazdy najmniejszy szczegol trzeba placici... Ela kameralna przychodnia (1) bardzo mała ale przez to bardzo fajna przychodnia, powinno być takich... Aleksandra Polanowska super (1) jest spoko co tu więcej pisać Paulina Polecam! (1) U doktora Miśkiewicza dopiero zaczełęłam się leczyć. Jestem po pierwszej... Aga Nastka - opinia (2) Dzięki!! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w Trójmieście!!! Serdecznie... Nastka Pytanie (1) Nie znam tej stajni byłam tam raz czy dwa . Było to ok. 2 lat temu . Stajnia... Kasia Bardzo dobrze zaopatrzony sklep (1) Zawsze gotowi do porad. Fachowe przedstwienie problemu i pomoc w... ANEKS REWELKA TO ZA MALO POWIEDZIANE (1) nic dodac nic ujac jedzenie swietne idealnie dostosowane dla potrzeb... leos awiec C.D. Do Autora AMatora (1) moge tu przytac wiele wrazen z pobytow w orientalnych restauracjach...ale... pawel