Bardzo fajnie (1) Trafilismy tam z dziewczyną i musimy przyznać, że zarówno klimat jak i... Blackmas Zdałem za pierwszym razem ! (1) Polecam Elkę (Gdańsk) wszystkim którzy chcą bezproblemowo zdać prawo jazdy.... Łukasz L. Zadowolony klient (1) Andrzej J.
A mogłobyć super (1) 1. Wystrój: chyba miał nawiązywać do nazwy knajpy tj. Andersen a w związku z... Dalenne super, ekstra dobre solarium tylko w Cancun ! (1) chcesz wygladac jak bys wlasnie wrocil z Cancun poprostu idz do solarium... Sylwia :) gosia - opinia (1) sądziłam, ze jakość usług będzie lepsza, szczególnie, ze opłaty nie są... gosia czasami niewiadomo właściwie za co cię skasowali (1) wychodzisz z taką samą wiedzą, jak przyszedłeś. Jedynie z czego byliśmy... sargen Ochrona Środowiska (1) Polecam studiowanie Ochrony Środowiska w KPSW.Od początku byłem mile... boczek PIĘKNIE DZIĘKUJĘ (1) 2 KWIECIEŃ TO MÓJ SZCZĘŚLIWY DZIEŃ,ZDAŁAM ZA TRZECIM RAZEM. / W KOŃCU SIĘ... E.POLITOWICZ REWELACJA!!! (1) Nigdy wcześniej nie byłem tak bardzo zadowolony z mojej fryzury. Gorąco... symo świetna opieka. (1) dziecko lubi tam chodzić, warte polecenia Jurek warte polecenia (1) chodzi juz 2 dziecko, jestem zadowolony jjurakk POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik Efekt murowany !!! (1) Chesz zdac prawko? Nic prostszego zapisz sie do OSK Efekt i po sprawie.... Krzysiek Gorąco polecam (1) Pierwsze co rzuca się w oczy to piękny wystrój. Fachowa obsluga,... Aneta GORĄCO POLECAM (1) SUPER SZKOŁA- NAPRAWDĘ WARTO TU STUDIOWAĆ JARO warto studiować (1) Uczelnia nowoczesna,dobrze wyposażona,Panie w dziekanacie również... student zaoczny SUPER, POLECAM (1) Jestem pacjentką pana doktora, mam do niego duże zufanie, jest... Monia Serwis drukarek (1) Jestem bardzo zadowolona , bardzo szybko i sprawnie zostalam obsluzona przez... Kinia rewelacja! (1) Wybrałam się do el-greco z rodziną jakiś czas temu i byliśmy zachwyceni.... różowa