Wielki SYF!!! (1) TO cos nie nie wiem czy mozna nazwac internetem.. po prostu zenujaca firma... bambo Bardzo się bałam (2) Najbardziej bałam się podczas zabiegu (usuwanie znamion barwnikowych) ciszy... L.Sz. szczerze polecam (1) dobre miejsce na chwilę wytchnienia, czekolada fantastyczna, mam nadzieję,... Magrat
Najbardziej złośliwa kursantka :-) (2) Janusz to "wredny szczurzy pyszczek”... gęba mu się jarzy od rana do... Joanna C. tragedia !!!! (1) Opóżnienie ponad 1 rok, standard wykonania bardzo zły, bardzo wiele usterek... Alik doskonały, niepretensjonalny fryzjer w Sopocie (1) jestem facetem i choć nie przywiązuję przesadnej wagi do balejaży, to z... marek Monika - opinia (1) moje dziecko nie zostało przyjęte mimo, że skladalam podanie dawno temu.... Monika Super ! (1) Ogolnie moj egzamin zakonczony sukcesem . Jestem happy i dziekuje Remikowi... Zbyszek SUPER SKLEP (1) Beata Połoznictwo (1) 03.04.2007 urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Opieka rewelacyjna. Dziękuje... Ewa brak profesjonalizmu i kultury osobistej (1) Bylam z Pania umowiona telefonicznie na nastepny dzien po wykonanym... Kasia Polecam wszystkim. (1) Jestem pacjentką leczącą się Centrum Stomatologicznym Curodental.Leczyłam... Joanna Bystra 3xTAK (1) Cóż jeszcze można dodać po tych wszystkich komentarzach, które już się... DAREK co warto studiować? (2) Mam dwa pytania: 1.Są na tej uczelni stypendia? (Jeśli tak to jakie?)... Kasia zobaczymy jak będzie (1) W oczekiwaniu na oddanie mieszkania na Osiedlu Zielone Wzgórze w Strasznie,... Piotr najgorszy sphinx w trojmiescie (1) dosyc czesto jadam w sphinxsie ale w tym bylem ostatniraz, ostatni wybralem... kajtos;) Autorad: Pożar instalacji po montażu radia (1) Dziś rano zainstalowane zostało radio w Autoradzie. Kilka godzin potem... Maciek Po prostu rewelacja! (1) Korzystałam z usług wielu eterynarzy, ale najbardziej zadawala mnie i... Basia Mariusz - opinia (1) Obsługa grzeczna ,uczynna,nie znudzona,Zawsze doradzą.Nigdy nie zdazyło się... Mariusz Bardzo polecam - bede tam wracal! (1) Odwiedzilem ta restauracje wczoraj. Od razu spodobala mi sie serdeczna... Thomas Lost