Polecam :) (1) Korzystajac z zabiegow Bailine przez 2 m-ce schudlam 7 kg i zgubilam ponad... Alina Co się stało z Sphinxem????? (1) Byłem wczoraj z rodzinką na obiadku (chodziliśmy tam dosyć często i zawsze... zawiedziony klient Jestem studentka AM i bardzo mi sie tu podoba wiem ze to sa studia dla mnie, wszystkich zachecam (1) agnieszka
SKUTECZNE NAUCZANIE (1) Chcesz usłyszeć od Egzaminatora w PORD , że ma dla Ciebie zlą wiadomość... Beata .K Rewelacja! (1) Hm.. Stwierdzam, ze Doktor jak najbardziej dba o pacjentów. Przychodze do... Jola Rewelacja (1) Byłam dzisiaj w salonie po raz pierwszy i jestem zachwycona. Obcinał mnie... Magda Świetne zmiany... (1) Byłam 18 kwietnia tego roku aby zaspokojić swoją ciekawość. Wystrój na stary... Aisza Fajnie (1) Dziś zdałem prawko dlatego zdecydowałem się na wstawienie tu opinii. Opinie... Greg Dobre przedszkole (1) Jestem mama 4-letniego chłopca, który niedawno zaczął edukację... mama ~~~~REWELACJA~~~~ (1) ...perfekcyjne przygotowanie bardzo mila atmosfera nauka w Elce to sama... Ewelina zawiedziona (1) Niestety, ja się bardzo zawiodłam, brak doświadczenia pani dentystki... kola Przyjcielski ośrodek!!! (2) Dzięki Darek za Twoje " idz i nie wracaj", bo może w jakimś stopniu to mi... Karolina P O co chodzi...? (1) tu sa jakies stare i wymyslone opinie. W tej szkole pracuja normalni ludzi... siwa Potwierdzam (1) Byłam ostatnio i całkowicie zgadzam się z koleżankami. Gabinet i pani doktór... Becia Ta przychodnia to jest jedna wielka POMYŁKA !!! (1) Nigdy nie można dodzwonić się na rejestrację w godzinach kiedy można się... Marcin TRAGEDIA!! (1) Obsługa robi łache ze wogóle moze coś przywieść, czekamy i czekamy a... leszek Polecam (1) Salon troszeczke schowany, ale bardzo miły i przytulny. Niskie ceny za... Klientka tragedia aby sie dodzwonic (1) tragedia aby sie dodzwonic piotr pit - opinia (1) Kelnerzy rewelacyjni - skulturalni, sympatyczni, dyskretni. Polecam... pit 100% pozytyw (1) Zlecone prace remontowe zostały wykonane szybko, solidnie, terminowo. Po... magda gro