Poszukuję... PRZYJACIÓŁKI :) 1 szt. :))

Wiem że jest już parę wątków o podobnej treści "aaale" ja chciałabym za pośrednictwem TEGO poznać 1 koleżankę / przyjaciółkę a nie robić spotkań grupowych :) To może napisze cosik o sobie ... :)
Mam 26 lat , mieszkam w Gda , pracuje 5 dni w tyg , mam chłopaka ... ale brak mi takiej serdecznej babeczki do wszystkiego :)
Jestem wesołą gadułą :) która lubi zakupy i w Centrach Handlowych i w ciucholandach :) Kino , czasem iść potańczyć :) czy nawet poszwendać się po mieście dla zdrowia :)
Nie szukam imprezowiczki z którą miałabym biegać co tydzień do np. Pięknych :P ( oj nieee... )
Chciałabym poznać jakąś sympatyczną spokojną dziewczyne której ak samo jak mi brakuje takiej serdecznej koleżanki z którą by mogła " konie kraść " :)
Jeśli znajdzie się tu taka to niech się odezwie :)

baby_phat23@wp.pl

Pozdrawiam wszystkie " samotne " :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuję... PRZYJACIÓŁKI :) 1 szt. :))

Bardzo fajnie to napisałaś. I chyba dlatego dziewczyny się wystraszyły ;)
Mam nadzieję, że znajdziesz tu taką osobę :))
Pozdrawiam ciepło!

Jesteś trochę niekonsekwentna. Z tego co kojarzę po nazwie maila, to dostałam od Ciebie wiadomość, odpisałam i odzewu nie było. A do Twojego opisu raczej pasuję. Odpowiedzi niestety nie otrzymałam :( Nie wiem więc, czy jest sens pisać do Ciebie jeśli nie odpisujesz... To chyba niemożliwe, żeby po jednym mailu już ocenic człowieka

mi się wydaje że nazwa 'przyjaciółka' to za duże słowo,przynajmniej na początek i każdy może spodziewać się czegoś innego.przyjaźń zwykle rodzi się niespodziewanie,gdy nie myślimy o tym więc trochę naciągane są dla mnie tego typu znajomości...ale powodzenia,może się uda:)

Inne tematy z forum

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Jaki balsam do ciała polecicie (88 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Kreatywne zajęcie dzieciom czasu (4 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym mieć dla siebie godzinę dziennie. Dzieciaki nie dają mi jednak takiego...