wieczorne wyjście - Babiniec:) (11) Chcemy dziś wieczorem wyjść z koleżankami i się pobawić:) trochę wypić,... Babiniec Oddam serce w dobre ręce... (17) Jak w temacie, oddam 25-cio letnie serce po przejściach. Oddam w zamian za... Adam23gda poznam koleżankę z dzieckiem z okolic Przymorza (1) Mam 35 lat, często chodzę na spacery z synkiem (3,5 lata). Zapraszam do... qwerty77
mój wątek już dawno zjechał na dół,szukam innej mamy na spacery z dziećmi (21) Mam 31 lat, mieszkam Gdynia Płyta Redłowska, mam 2 dzieci - 2,5 lat oraz... ontheline kryzys czterdziestolatka! (6) mam dość!!!! czy jest na tym świecie jeszcze ktoś normalny? zdradzona mężatka... zupa33 Gdzie dzis wieczorem mozna pogadac przy piwku z ... (2) fajna kobieta, w gdansku? see czy naprawde tak trudno poznac puszysta kobietke? (21) szukam szukam i znalezc nie moge:) a chodzac po ulicach trojmiasta tyl... krecik-2552@wp.pl Poszukuję kobiety (14) Hej, jestem samotnym facetem poszukujący kobiety. Mam 28 lat;) wiek... C...:) jestem 30-latkiem i poznam .. (10) Chętnie poznam kobietę . Po prostu . Pozdrawiam thony poznam pana (7) panna 40letnia bez zobowiazan niezalezna pod kazdym wzgledem pozna starszego... poznam Szukamy kolezanki do milej zabawy we 3. (3) Hej szukamy koleżanki do trójkata może jakas zainteresowana ?pisac na maila... para czterdziestolatek to kto? (3) facet po czterdziestce chce romansu z malolatą .. czy normalne? kamil.a być singlem to zaszczyt:-) (14) Witam, singlowanie dla jednych jest wyrazem wolności i niezależności, dla... kobieta25 Chętnie spotkam sie z kobietą (16) Mam 37 lat zonaty(ale niezbyt szcześliwie)pozna :-) Toyo34 Poznam JA ----> Madrą ladną i biedną (61) jw, coz moge dodac warunek konieczny to 3 przymiotnik, osobniki USTAWIONE... oxxy Samotność (19) Witam wszystkich, Niektórym mój problem może się wydać banalny, ale dla mnie... Pu1979 Poznam Aniłeczka lub kocice Gdańsk 17-18 l (6) Mam Na imię Grzegorz mam 17 lat mieszkam w gdańsku :* poszukuje dziewczyny na... Grzegorz94 kolezanke z dzieckiem lub bez (8) poznam kolezanke z dzieckiem lub bez , ja mam 3letniego synka i 26lat,jestem... sandra poznam....koleżankę (17) Witam obecnie mam nieco wolnego od pracy i poznał bym jakieś nowe osoby więc... werty Głupie głupie Walentynki! (47) Walentynki to święto dla zakochanych, dla całej reszty to zwyczajny dzień. W... Nie-walentynka