Kamila - ocena (1) Przedszkole Montessori nr 1 to cudowne miejsce do którego uczęszcza nasza... Kamila Małgorzata S-Z - ocena (1) Gdyby każde przedszkole tak wyglądało i działało, wszystkie dzieci miałyby... Małgorzata S-Z Iza - ocena (1) Mam 2 dzieci w filii przedszkola w Bojanie. Zdecydowanie cudowne miejsce!... Iza
Natalia - ocena (1) Polecam każdemu ! Wykwalifikowana, bardzo empatyczna kadra. Córka bardzo... Natalia Marta - ocena (1) To wyjątkowe miejsce, które wyróżnia się ciepłą, rodzinną atmosferą oraz... Marta Mama - ocena (1) Przedszkole świetne, panie bardzo miłe i z świetnym podejściem do dzieci Mama Dorota - ocena (1) Przedszkole kolorowe było drugim domem dla moich dwóch pociech i gdybym miała... Dorota Jakub - ocena (1) Syn właśnie kończy 4 rok przedszkola, bo zaczynał w grupie dwulatków. Od... Jakub nika - ocena (1) Cudowne miejsce dla rozwoju dziecka. Kameralne grupy, przyjazne Panie... nika Piotr - ocena (1) Najlepsze przedszkole - z pomysłem, opieką, kadrą, dyrekcją, pięknie położone... Piotr Anna - ocena (1) Pełne ciepła i miłości miejsce dzięki wspaniałym nauczycielkom️ Anna Marcin - ocena (1) Znakomite przedszkole z rodzinną atmosferą, małe grupy, córka uwielbia... Marcin PGk - ocena (1) Opiekuńczość, uważność i rozmaitość PGk Karolina - ocena (1) Super opieka, polecam z całego serca. Dziecko nie chce wychodzić do domu. Karolina Opcjonalny - ocena (1) Fantastyczne przedszkole, dzieci chodzą z uśmiechem, nie chcą opuszczać... Opcjonalny Rodzice 4,5 latki - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Przedszkola Żyrafa w Gdańsku! Od... Rodzice 4,5 latki Jedna z mam :) - ocena (1) Przedszkole w świetnej lokalizacji przy lesie to prawdziwy atut. Przestronne... Jedna z mam :) Anna - ocena (2) Przedszkole z sercem i zaangażowaniem. Teatr, koncerty, przedstawienia w... Anna Pani Mama - ocena (2) Wspaniałe przedszkole! Panie opiekujące się pociechami pełne empatii, mają... Pani Mama Tomasz - ocena (2) Wspaniałe kameralne przedszkole z rodzinną atmosferą. Personel bardzo... Tomasz