Przychodnia "Medivec" w Pruszczu Gd.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Czy ktoś korzystał z usług ww. przychodni?
Znalazłam dziś informacje o niej i jestem ciekawa, czy warto tam pójść do gina, endokrynologa, alergologa. Orientujecie się, jakie mają tam ceny, terminy oczekiwania itp.
Na stronie mają również informacje, że przyjmuje tam dr Bałanda - świetna lekarz pediatra i dr Kapiszka - równie świetna alergolog..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 236

Re: Przychodnia

hop :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hop :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam,z usług przychodni nie korzystam ,ale z p.Kapiszki tak super lekarka.Chodze do nie na zaspe prywatnie,bo dopiero teraz od sierpnia tu w pruszczu przyjmuje.Super lekarka chodzę z synem od 3lat i od 2 z córka.dzięki niej chyba kończe wizyty z synem bo go poprostu wyleczyła.Nie ukrywam na sterydach przez pewien czas ale nie non stop na antybiotykach!!!!!!!!!!!!!SUPER LEKARKA.POLECAM
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 217

100 zl za usg. Termin szybko - w ciągu tygodnia. Ja chodzę do Czarniaka - świetny nefrolog. Przyjmuje też tam dr Świętoń - wszyscy go chwalą jako secjalistę od usg.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 267

Hop do gory, moze jakies nowe informacje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niusia polecam Tobie ta przychodnię naprawdę ceny bardzo przystepne, terminy krótkie obsługa w recepcji rewelacyjna .Jak dla mnie wszystko na najwyższym poziomie:) Dr. Świetoń rewelacyjny jesli chodzi o usg , dr.Orzechowska rewelacyjna jesli chodzi o endokrynologię .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 242

Korzystam z usług przychodni i spokojnie mogę polecić. Trudno do nich trafić, bo kiepsko mają ją oznakowaną. W końcu udało się. Super lekarze. Nie tylko mili ale kompetentni. A to przecież jest najważniejsze. W Pruszczu brakowało takiej przychodni, mimo, że jest kilka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 125

a czy można korzystać z niej tylko prywatnie czy na fundusz też? Bo na ich stronie nigdzie nie znalazłam informacji aby mieli podpisaną umowę z NFZ, więc nie wiem, czy nie mają czy przeoczyłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 47

Niestety nie ,tylko wizyty prywatne. Korzystam ,bo na wizyte u endo trzeba gdzieniegdzie czekać nawet do 2-3 lata na nfz, wiec nie mam wyjscia ,ale badania wykonują taniej niż gdziekolwiek. Zastanawia mnie fakt ,czy te ponad 120 osób ktore minusują ,zawsze dostają sie na wizyty do specjalistów na nfz? Czy o co chodzi? Bo mnie sie nie udało do endo na nfz zapisac nigdzie, więc to dla mnie jedyne wyjście. Wizyty także są tańsze niz w innych klinikach w Pruszczu,a lekarze i personel naprawdę bez zarzutu,polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 122

osoby, które minusują pochodzą bez wątpienia z konkurencji. Przychylam się do Pani komentarzy, też sama korzystam z usług tej przychodni, mimo, że posiadam z pracy abonament w swissmedzie. Medivec ma najlepszych specjalistów z Trójmiasta.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 52

ja również korzystałam z usług tej przychodni kilkakrotnie i byłam zawsze zadowolona, podobnie moja mama.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 47

Mają bardzo dobrych specjalistów. Szczególnie od USG, dr D. Świętoń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 52

Ginekologiem w tej przychodni jest Dr Ewa Szydłowska-Szarmach, czy ktoś ma jakieś opinie w zakresie np. prowadzenia ciąży?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 57

Inne tematy z forum

DYSKOPATIA (37 odpowiedzi)

Czy ktoś ma do czynienia z tym cholerstwem? Na rtg kręgosłupa okazało się że mam dyskopatię i...

PruszczPark (22 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...