ROWERSI - Sklep i Serwis rowerowy

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 27B

serdecznie polecam (1) Odwiedziłem kilka serwisów w Gdańsku, bez rewelacji. A tu, na pierwszy rzut... Kross Level A2 To jest najlepszy sklep na swiecie !! (3) Pierwszy raz skorzystałem ze sklepu i nie żałuje !! Mają wszystko, mają... REPSOL466 spotkanie z ludźmi z pasją (1) W celu złożenia swojego wymarzonego roweru obeszłam kilka serwisów, więc mogę... Ewa
GORĄCO POLECAM (1) Najlepszy serwis rowerowy w Gdańsku - mogę to śmiało stwierdzić ! Chłopaki z... KTM :) Stalowy Author dostał nowe życie (1) Obsługa bardzo miła, szczególnie gdy rozmawia się z osobami króre fascynują... Jacek konkret (1) Wiedzą co robią, nie trzeba nic dodawać Paweł :-) (1) Porady można zasięgnąć. Klimat rowerowy jest. Negocjacje trudne :-) Jestem... Pacjent w Kapeluszu Fachowcy pełną gębą! (1) Z drżeniem serca oddałem tu swój nowy nabytek do złożenia- mimo trudnosci... Nuri Francja-Elegancja (1) Jestem bardzo zadowolona z usług fachowców... widać, że panowie znają się na... Małgorzata Anna Wieczorek porządni (1) Porządni fachowi panowie, widać smar na rękach i olej w głowach. Doradzą,... Łukasz K świetny sklep! (1) W zeszłym tygodniu odwiedziłam sklep pierwszy raz z planem zakupu roweru ;)... Vanessa FAchowa obsługA (1) Zaplatałem u nich koła, świetna robota. proste do tej pory a minęło około... Marcin Dodatki, serwis, obsługa (1) Kolejny raz skorzystałem z serwisu i kupiłem parę dodatków, jak oświetlenie,... Michał Świetnie (1) Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Zaopatrzony w solidne... Arek Super obsługa. (1) Można o wszystkim pogadać (wszystkim co dotyczy sprzętu rowerowego).... yoshi serwis (1) barzo duzy asortyment towaru i akcesoriow w szczegolnosci.panowie widac ze... lukasz Serwis (1) Jestem stałym klientem serwisu u Tych fajnych ludzi. Byłem wcześniej w wielu... Grzegorz Miło i profesjonalnie (1) Jakiś czas temu kupiłam w tym sklepie rower Krossa. Dali mi duży upust i... Magda Zdecydowanie POLECAM (2) Składałem u nich kołko do Enduro- bardzo dobrze zaplecione, sztywne. Przy... bejot Drogo jak diabli (2) Byłem w tym serwisie 2 razy, raz kupowałem jakis drobiazg. Obsługa miła ale... biker