Szpachlowanie. (9) Witam ile by kosztowało wyszpachlowanie pokoju 12.5 m z sufitem naklejenie... Seba nnt. Sadyl - poszukuję Cię :) (5) Czy mógłbyś się do mnie odezwać? Napisałam maila, ale nie wiem czy dotarł.... bogosiaa aranżacja wnętrza (2) potrzebna porada w doborze odpowiedniego oświetlenia i koloru ścian.... nel20
Podwieszany sufit warto?? (6) Remont zbliża się u mnie wielkimi krokami. I zastanawiam się nad podwieszanym... Wiesia Meble sosnowe olejowane - jak zmienić kolor? (2) Kupiłem nowe meble sosnowe - olejowane. Jednak chciałbym zmienić kolor na... Tomek wyburzenie ścianki (5) Mam w mieszkaniu ściankę która oddziela kuchnie i pokój, jest pusta w środku... Melpomena Jak osłonić rury (2) W małej toalecie na tylnej wykafelkowanej ścianie biegną rurki od... polanka Gdzie można wypożyczyć maszynkę do cięcia kafli? (4) Takich 50*50:). Kolejnej nie kupię, bo przyjdzie mi firmę remontową otworzyć :) kkasia1 cekolowanie (7) ile teraz kosztuje metr cekolowania ciekawski Źle poprowadzony odpływ wanny (3) http://imageshack.us/photo/my-images/706/dsc0354ff.jpg/ Mam problem z... Ponury zmiana fug w kafelkach (4) Witam! Mam zamiar odświeżyć kafelki w łazience poprzez zmianę fug na kolor... mar termostat i jego działanie (5) Witam, mam nietypowe pytanie:Jak działa termostat zamontowany na grzejniku?... mania czym doczyścić płytę ceramiczną w kuchni? (12) Próbowałam cifem, jakimś niemieckim mleczkiem w czarnej buteleczce, ale nic... koza Bliźniak (8) Ile może kosztować w przybliżeniu wykończeniówka bliżniaka w stanie surowym... syrenka83 Renowacja Folteli (1) Gdzie w Gdyni znajdę firme,która odnowi mi dwa fotele tzn wymieni obicie?Jaki... Ewa33 Ogrzewanie gazowe (6) Ktory kociol gazowy dwufunkcyjny (24KW) wybrac, Termet, Fondital,... Gdynianka50 Tynkowanie (4) Ile za polozenie tynku mineralnego i pomalowanie okolo 200 m/kw Naprawa... Ciekawa ;-) Domy o konstrukcji szkieletowej (12) Panowie co o tych domach sądzicie. Może lepiej jak się budowac to metodą... KasikRot Litery nagrobne (3) W jaki sposób oczyścić poczerniałe, metalowe litery na płycie grobu? ja Wymiana okien (4) Jakie są ceny za wymianę? Nie szukam najdroższych okien na rynku, ale też... Janosik