Restauracja Panorama

Restauracje

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

POLECAM! (1) serdecznie polecam restauracje panorame, oprucz widoku ktory sam w sobie daje... Lilla REWELACJA (1) O Panoramie dowiedziałem sie oczywiście za sprawą Kuchennych Rewolucji. Od... gigi Bez rewelacji (2) panorama Gdańska piękna, reszta bez rewelacji Po kuchennych rewolucjach... k.
Granitka - opinia (4) Byłam, jak wiele osób, po obejrzeniu programu Magdy Gessler. To zobowiązuje... Granitka odradzam (4) Kiedyś bardzo często odwiedzałem to miejsce. Odkąd pojawiła się tam pani M.G,... horracy Gosc - opinia (1) do wprowadzenia nowego menu byla to moja ulubiona restauracja w Gdansku.. ale... Gosc spore rozczarowanie (1) W restauracji tej byłam kilkukrotnie, za każdym razem coś było nie tak. A to... klientka mile, fajne miejsce (1) Milo i sympatycznie! Ceny za jedzenie przystępne, obsluga mila (moglaby byc... zibi ŻENADA!!! (1) Chciałam wraz z rodziną pójść na obiad do ww. restauracji. Z tygodniowym... - Kelner mnie zawiodl (2) Czekalismy z dziewczyna 45min na dania po czym kelner przyszedl i... G Jest spoko (1) Zamówiliśmy 4 dania obiadowe, podane zostały po 20-25 minutach, porcje dosyć... KasiaS Super miejsce (2) Wczoraj po raz pierwszy odwiedziłam z mężem Panoramę. SUPER miejsce!!!Miła... ania Palce lizac!!! (1) Świetna atmosfera, jedzenie super (schabowy stasia :D), obsługa bardzo miła .... Kubik Jedna z ulubionych (1) To jedna z moich najbardziej ulubionych restauracji w Gdańsku.Miałam okazję... M.S Tak trzymać ! (1) Odwiedzam tą restauracje conajmniej raz na miesiąc i muszę przyznać, że jest... Gość gorąco polecam (1) SZCZERZE POLECAM: pierogi , makarony ,sole , flądre :)BARDZO MIŁA... alex Udana kolacja we dwoje (2) Wybraliśmy się z mężem na wieczorną kolację. Wchodząc do środka sądziłam, że... Agnieszka Shoarma (1) W ciągu ostatniego miesiąca zamawiałem Shoarme 3 razy i za każdym razem w... smakosz Warto (1) Polecam flądrę z patelni i steka. Warto spróbować! Edyta Polecam (1) Bardzo miła obsługa i kompetentna. Na dania czekało się krótko. Polecam... Polcia