Restauracja

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktoś zna fajne miejsce napoczęstunek do godziny 24 dla najbliższej rodziny (ok 40 osób) w Gdańsku!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Restauracja

Witam! Ja z narzeczoną organizujemy w sierpniu obiad w resturacji Gdańskiej na ul. Św. Ducha!! Wystrój jest fajny-typowo gdański, jedzenie ponoć jest super, obsługa też-takie słyszałem opinie!!Mam nadzieję że będą to niezapomniane chwile! I do tego niedrogo!! Pozdrawiam!!

możesz mapisac cos wiecej- jaka kwota i co jest wliczone w cenę ? Też jestem zainteresowana takim przyjęciem do 50 os.

Otóż oferują oni za 80 zł od osoby taki zestaw: szampan dla wszystkich na powitanie, 2x zakąski, 1x zupa, 2x mięso(na 1 osobę) plus do tego dodatki typu ziemniaki, frytki, surówki na zimno lub ciepło, oraz deser(lody lub tort), kawę lub herbatę. Oczywiście to wszystko nie jest porcjowane tzn. jak ktoś zje to dokładają. Taki obiad mamy zarezerwowany do 24.00. We własnym zakresie trzeba załatwić sobie napoje, alkohole lub większą ilość ciasta. Menu szczegółowe jest ustalane indywidualnie. My wybraliśmy taki wariant oszczędnościowy - można wybrać inny ale to już trzeba porozmawiać z kierownikiem.
Pozdrawiam

mnie rowniez inetresuje obiad,ale niestety na mniejsza liczbe osob,czy myslicie ze w tej restauracji uda sie zorganizowac cos takiego na ok20 osb?pozdrawiam
aha i czy termin czerwcowy jest jeszce realny do zalatwienia?

Tam mają 5 sal i każda jest na innąilość osób! Trzeba skontaktować się z kierownikiem - my wynajmujemy na 30-35 osób więc nie powinno być problemu z 20 osobami! Natomiast co do terminu to my mamy zarezerwowane na sierpień i nie trzeba było się "bić" o ten termin, więc najlepiej podejść i się spytać! Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...