sprawdzam (2) jak tam suwakjak go nie ma to jestem niemotą Aggga WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 61 *** (3) hEJ :-) Karcia_Gd WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***60**** (104) a i nowy otwieram:) juz na jutro:) k@juta
troche mnie denerwuje... (42) Moze jestem swinia i pewnie od razu beda glosy, ze jestem wredna i w ogole,... Gaja B. uprawnienia pedagogiczne - jak??? (6) Dziewczyny, w tym roku bronie mgr na ekonomii, a chcialaby, zdobyc... Gaja B. WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***59**** (103) W koncu sie udało po 4 dniach prób pmagdalena wĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 58 *** (104) nowy:0 mystic szukam silowni (1) czesc ! szukam silowni najlepiej na chylonii lub okolicach. moze wiecie cos... sylwia78 multimedia (2) Mam takie dziwne pytanko, czy ktoras z Was sie orientuje co wchodzi w sklad... Alis może ktoś chce makulaturę (19) mam do oodania makulaturę w postaci zużytych kartonów, może komuś sie przyda megmeg Pokazać, czy nie? ;) (15) Cześć dziewczyny! :) Zastanawiam się, czy pokazać się przed ślubem... pewna dziewczyna gdzie rodzić??? (3) Witam wszystkich! Za miesiąc przypada mój termin porodu, a ja nadal nie wiem... coma Wątek dla zapracowanych ***57*** (103) może mi sie uda:) aneczkal "stracilam cnote" (3) czy moze ktos wie kto spiewa ( po franc . ) oryginalna wersje tej piosenki?? sylvia Poszukiwny dobry patolog ciażowy (1) Witam Poszukuje dobrego patologa ciażowego do prowadzenia zagrożonej ciazy... KasiulaGdynia ZESPÓŁ TEQUILABRASS - Kpina z muzyki? (6) http://www.tequilabrass.ovh.org/Demo.html MATKO !!! SŁYSZELIŚCIE TO ?! JAKO... PoSzkoleMuzycznej wĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 56 *** (101) :-) Karcia_Gd Rozmiar ma znaczenie... (57) ...biustonosza zwłaszcza. Źle dobrany psuje całą sylwetkę. Pod tym adresm... Agatha atek dla zapracowanych***55*** (110) to i ja zacznę... Jaki ja mam dzisiaj spokój w pracy..nikt nic odemnie nie... motylek32 proszę o pomoc (10) koleżanki znacie mnie, ale specjalnie zmieniłam nick,ponieważ mój problem... pati6