Szybko i sprawnie. (1) Zawsze szukam wykonawców na portalu trójmiasto, sprawdzam opinie i dopiero... corona-dent.pl Ostatecznie zadowolona :) (1) W kwestii oferty dostępnych materiałów, pomocy doradczej czy doświadczenia,... A Polecam Rolety 3 miasto ! (1) Firma posiada duży wybór materiałów, a Panowie świetnie doradzają przy ich... Michał
polecam z pełną odpowiedzialnością (2) Firma reklamuje się hasłem: najtańsi w Trójmieście, co w 100% potwierdzam.... Monika Rewelacja! Polecam (1) Bardzo szybko załatwiony temat. Żona godzinę wybierała materiał, więc wybór... Adam rzetelna i bardzo konkurencyjna polecam (1) firma wykonala usluge bez zadnych zastrzezen . Jestesmy zadowoleni z... krzysiek zadowolony klient (1) Zgodnie z prosba firmy wystawiamy ocene 6. Rolety zamontowane prawidlowo brak... Mochal Totalny szok!! 3- w jednym doradztwo obsługa i prestiż (2) Po wybraniu z internetu dwóch firm zaprosiłam je na pomiar, a mieszkam na... Agnieszka Łęcka Profesionalnie i szybko. Polecam wszystkim (1) W dwa dni po pomiarze cieszyłem się roletami w całym mieszkanu. Polecam... Jacek Matysiak