Zdecydowanie polecam: świetna usługa w świetnej cenie (1) Serdecznie polecam! Szybko, profesjonalnie, cena przystępna, miła obsługa,... Anita Polecam super plisy! (1) Z czystym sumieniem polecam rolety 3 miasto! Super jakość, sprawny i czysty... Maciej3 Profesjonalnie i kulturalnie (1) W 2015 zamówiłem plisy na wszystkie okna w mieszkaniu . Żadnej fuszerki.... Michał
rolety3miasto (1) Usługa wykonana prawidłowo, w ciągu 3 dni. Cena przystępna obsługa miła i... Katarzyna 6006 Dobry serwis pogwarancyjny! (3) Mimo, iż rolety miałem zamontowane prawie cztery lata temu, firma zareagowała... Marcin Rolety rzymskie (1) Na poczatku napisalzm emaile z prośbą o wycene do około 10 firm, odpisaly mi... Iwona Firma godna polecenia (1) Tak traktować klienta powinna każda firma. Każdy aspekt usług na najwyższym... Oskar T. Zadowolona klientka :) (1) doradztwo i podejście do klienta Pana Krystiana na najwyższym poziomie :).... Gdańsk Zdecydowanie polecam! (1) Ja również mogę potwierdzić poprzednie opinie. Ocena na 6. Rolety i pliski... Ewelina Polecam gorąco (1) Bardzo szybki czas realizacji pomimo wielu zamówień przed świętami :) Ceny... Monika G Polecam! (1) Serdecznie polecam! Bezproblemowo, szybko, perfekcyjnie, dobry kontakt z... k Najlepsi w trójmieście !!! (1) Polecam firma dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Wszystko mega... Łukasz solidna firma (1) obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie duża wiedz na temat przysłon i... stallej polecam ! (1) Montaż rolet przebiegł sprawnie, terminowo i jakościowo na najwyższym... Ilona Najlepsi na rynku (1) Polecam każdemu. Najtańsza oferta, najlepsza jakość. Pomiary, doradztwo i... Artur Gorąco polecam! (1) Szybki pomiar, szybkie wykonanie, szybki montaż i dodatkowo przemiła obsługa.... Edyta Pełen profesjonalizm (1) Jestem na 100% zadowolona z usługi. Montowaliśmy plisy. Są genialne, jakość... Monika Mega roletki (1) Zainteresowanie klientem mega, doradzenie ci wybrac na najwyzszym poziomie a... Osada Polecamy (1) Firma godna polecenia. Duży wybór materiałów i szybka realizacja zamówienia... A&L Super (1) Serdecznie polecam firmę Rolety 3 Miasto. Czas założenia rolet był... Zadowolona Monika :)