AMI Michał - ocena (1) Super! Konkretnie, atrakcyjnie cenowo, szybko. Polecam! AMI Michał Marta - ocena (1) Wszystjo w jak najlepszym porządku- pełen profesjonalizm, świetne doradztwo,... Marta Katarzyna - ocena (1) Panowie punktualni, profesjonalni i bardzo sympatyczni. Jako jedyni podjęli... Katarzyna
Iwona i Marek - ocena (1) Profesjonalna obsługa klienta na każdym etapie, wysoka kultura osobista i... Iwona i Marek J. - ocena (1) Profesjonalna obsługa klienta na każdym etapie również posprzedażowej.... J. Aleksandra G - ocena (1) Zamówiliśmy plisy, żaluzje i rolety zewnętrzne- wszystko super! Panowie... Aleksandra G Julita - ocena (1) Ekspresowa wycena i realizacja (tydzień oczekiwania) wraz z konkurencyjną... Julita Agata - ocena (1) Szeroki wybór wzorów, profesjonalne doradztwo, szybkie terminy i wykonanie.... Agata Alicja S. - ocena (1) Szybka realizacja, ok. tygodnia po pomiarze okien mam zamontowane rolety.... Alicja S. Ilona - ocena (1) Firma godna polecenia. Bezproblemowy kontakt z panem Krzysztofem. Fachowa i... Ilona Ewa - ocena (1) Piękne drewniane rolety, prezentują się przepięknie w nowym salonie. Polecam Ewa Maciej - ocena (1) Zamawiałem rolety oraz moskitierę na okna, i jestem bardzo zadowolony.... Maciej Martyna Kozikowska - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo miły kontakt, fachowa obsługa i szybka realizacja. Martyna Kozikowska Maja - ocena (1) Firma godna polecenia, bardzo duży wybór materiałów i profesjonalny montaż. Maja Magdalena - ocena (1) Z całego serca polecam Pana Piotra bardzo kompetentny i przemiły człowiek.... Magdalena Karina Czerewatyj-Wyszecka - ocena (1) Rewelacyjna Firma, usługa na najwyższym poziomie. Terminowość i jakość oraz... Karina Czerewatyj-Wyszecka Martyna - ocena (1) Świetny kontakt z klientem. Fachowa pomoc w wyborze plis. Szybki i... Martyna Maria - ocena (1) Polecam firmę ,montaż plis profesjonalnie i szybko we wtorek zamówienie a w... Maria Danuta K. - ocena (1) Już wielokrotnie korzystałam z usług firmy 3miasto i nigdy się nie zawiodłam,... Danuta K. Elżbieta DOPKA - ocena (1) Zepsuła się mi plisa okienna (po kilku latach przetarła się linka boczna).... Elżbieta DOPKA