gdynianka - opinia (1) To były nasze kolejne plisy z firmy Rolety3miasto. I kupione, nie dlatego, że... gdynianka Grzegorz - opinia (1) To nie moje pierwsze rolety, zmieniam, dokupuje, ale jedno jest w tym... Grzegorz Marlena - opinia (1) Profesjonalnie wykonana praca przez Pana Krystiana. Oferta korzystna, bardzo... Marlena
Bart - opinia (1) Profesjonalnie, tanio i bardzo szybko. Pomiar jednego dnia, montaż drugiego.... Bart Wioletta - opinia (1) Fachowo, szybko, miła obsługa, polecam Wioletta Marcin - opinia (1) jesli chodzi o jakosc super to nie jest chinski badziew.terminy ok cena super... Marcin marcin 1976 - opinia (1) trzeci raz korzystam z tej firmy więc mogę wreszcie napisać pod każdym... marcin 1976 Maja Gdansk - opinia (1) Pan Krystian super ! Obsługa super, cena super , realizacja super , szybki... Maja Gdansk Agata - opinia (1) Cudowny człowiek solidny, uczciwy i przemiły warto polecić znajomym, ja to... Agata Lena - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim . Pełen profesojonalizm. Szczególne podziękowanie... Lena Karolina (Rumia) - opinia (1) Firma godna polecenia. Szeroki wybór materiałów i kolorów.Jakość wykonania... Karolina (Rumia) Andrzej - opinia (1) Mialem okazje wspolpracowac z Panem Krystianem. Fachowe i profesjonalne... Andrzej M. - opinia (1) Polecam, profesjonalne podejście do klienta i sprawy. M. Kamila - opinia (1) Błyskawiczny pomiar oraz montaż, bardzo duży wybór materiałów i kolorów,... Kamila Małgorzata - opinia (1) Ocena 6 nie mogła być inna.Kontakt z Panem Krystianem bez zarzutu od momentu... Małgorzata Magda - opinia (1) Szybka realizacja, znakomita jakość, a plisy jakie które wybraliśmy doskonale... Magda Berenika - opinia (1) Z całego serca polecam Pana Mariusza bardzo kompetentny i przemiły człowiek.... Berenika Eliza - opinia (1) Kiedy klepałam kotlety, Wpadłam na pomysł, ze potrzebne są mi rolety.... Eliza Ewa - opinia (1) Moje wrażenia? Więc szok i niedowierzanie a dlaczego? Poprosiłam o naprawę... Ewa Katarzyna - opinia (1) Jestem pod ogólnym wrażeniem wykonania pracy przez Pana Kornela. Już od... Katarzyna