Drewniane żaluzje (1) Jedyny mankament, pan zapomniał prowadnic do jednej żaluzji miał być... J. polecam ! (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług firmy. Profesjonalizm w kontakcie z... Agnieszka super!!! (1) Sugerowałam się opiniami z tromiasto.pl zatem dodaję swoją, wiem , że komuś... Ola
Polecam (1) Bardzo szeroki wybór materiałów i tkanin, a także żaluzji drewnianych.... Łukasz Gdynia Polecam!!! (1) Rolety zakupione i zamontowane prawie 4 lata temu, teraz w jednej z rolet... Iwona Polecam! (1) Profesjonalne podejscie do Klienta. Duzy wybor tkanin jak i ekspresowy... Paulina Siemiątkowska Firma godna polecenia (2) Znalazłem tą firmę w internecie i to dzięki opiniom zdecydowałem się na nią.... Przemek Polecam Rolety i moskitiery (1) Realizacja w naprawdę szybkim czasie, w bardzo przystępnej cenie. Naprawdę... Joasia Solidna firma. (1) Profesjonalne podejście do klienta zamówiłem rolety typu dzień -noc szybka... Mateusz Polecam! (1) Polecam z czystym sumieniem. Profesjonalna i szybka realizacja. Szeroka gama... Katarzyna Serdecznie polecam! (1) Szeroka gama kolorów i rodzajów do wyboru, profesjonalna obsługa i doradztwo. :D A.K Szybko i Profesjonalnie (1) Firmę Rolety3Miasto mogę polecić z całego serca. Po kontakcie z firmą... Krzystof Gorąco polecam (1) Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm od momentu doradztwa, poprzez dostawę do... Marzena Firma warta polecenie (1) Znalazłam tę firmę w internecie i to dzięki opiniom zdecydowałam się na nią.... Anna Polecam! (1) Bardzo profesjonalna.obsługa. Sprawny montaż. Sympatyczni ludzie. Mirosław Polecam,pelen profesjonalizm (1) Firma godna polecenia.Dziękuję Panu Mariuszowi za pomoc w wyborze... Anna Polecam (1) Pełen profesjonalizm. Firma zamontowała mi żaluzje drewniane 25mm. Fachowe... Konrad Polecam (1) Chciałabym podziękować pracownikowi Panu Krystianowi Z. za bardzo... Marta R. Z czystym sumieniem polecam !!! (1) Firma zamontowała nam żaluzje drewniane 25mm i 50mm oraz plisy. Szybko,... Tomek mistrz! Polecam! (1) Dzień dobry, chciałbym tą oceną podziękować za usługę, która była bardzo... Jarek