Najlepsi w trójmieście !!! (1) Polecam firma dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Wszystko mega... Łukasz solidna firma (1) obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie duża wiedz na temat przysłon i... stallej polecam ! (1) Montaż rolet przebiegł sprawnie, terminowo i jakościowo na najwyższym... Ilona
Najlepsi na rynku (1) Polecam każdemu. Najtańsza oferta, najlepsza jakość. Pomiary, doradztwo i... Artur Gorąco polecam! (1) Szybki pomiar, szybkie wykonanie, szybki montaż i dodatkowo przemiła obsługa.... Edyta Pełen profesjonalizm (1) Jestem na 100% zadowolona z usługi. Montowaliśmy plisy. Są genialne, jakość... Monika Mega roletki (1) Zainteresowanie klientem mega, doradzenie ci wybrac na najwyzszym poziomie a... Osada Polecamy (1) Firma godna polecenia. Duży wybór materiałów i szybka realizacja zamówienia... A&L Super (1) Serdecznie polecam firmę Rolety 3 Miasto. Czas założenia rolet był... Zadowolona Monika :) Super usługi w super cenie! (1) Oni faktycznie nie dość, że są najtańsi w trójmieście, to jakość usług ,... Olga GODNY POLECENIA (1) POLECAM BARDZO WSZYSTKIM FIRMĘ ROLETY 3 MIASTO. 100% ZADOWOLENIA DLA OSÓB... FALKOWSKI Firma godna polecenia! (1) Firma godna polecenia - profesjonalne i wyczerpujące doradztwo w zakresie... Łukasz POLECAM!!! (1) Firma jak najbardziej godna polecenia. Pomiar i wycena w tym samym dniu w... Izabela Rolety 3 Miasto - rolety na 6!!!!!!! (2) Szybko, solidnie, niedrogo - aż ciężko uwierzyć, że to możliwe.... Iza pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo (1) Rolety montowalismy ponad dwa lata temu byly to rolety dzien i noc.... Gdansk ul. Hausbrandta Rzetelność (1) Firmę mogę streścić w kilku słowach: - rzetelni - sumienni - profesjonalni -... Agnieszka Polecam !!! (1) Skorzystałem z firmy z polecenia znajomych i nie zawiodłem się. Obsługa,... Darek Student - polecam. (1) Jako student liczę się z każdą złotówką, więc sprawdziłem znaczną część firm... Robert Polecam (1) Firma bardzo profesjonalna, dobre doradztwo, bardzo szybkie wykonanie plisów.... Natalia Polecam (1) Polecam. Firma rzetelna z bardzo bogata oferta materialow. Wykonanie rolet... Marek