Plisy Moskitiera Zadowolona klientka !!! (1) Zapoznając się z opinia innych klientów zdecydowałam się na Rolety 3 miasto... Maria Super jakość (1) Polecam serdecznie. Miło, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Super podejście... Ola Super firma (1) Profesjonalnie szczegolowo tanio i dosc szybko firma zrobila nam rolety... Holek
Serdecznie polecam! (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dziękuje P. Mariuszu za pomoc w wyborze i... Sylwia Polecam (1) Zamówiłam rolete dzień i noc , roleta wykonana bardzo dobrze , po montażu... Ewelina Plisy (1) Polecam tą firmę dobry kontakt ekspresowa realizacja miła obsluga Iwona plisy i rolety (1) Doradztwo u klienta, terminowość, jakość. Spokojnie można polecić. Od dziś... daniel Pełen profesjonalizm (1) Firma bardzo profesjonalna z ukierunkowaniem na zadowolenie klienta a nie na... Tomasz Fantastyczna obsługa (1) Fachowa praca miłego pana Piotra. Usługa wykonana doskonale pomimo że nie... ALEKSANDRA Zdecydowanie polecam: świetna usługa w świetnej cenie (1) Serdecznie polecam! Szybko, profesjonalnie, cena przystępna, miła obsługa,... Anita Polecam super plisy! (1) Z czystym sumieniem polecam rolety 3 miasto! Super jakość, sprawny i czysty... Maciej3 Profesjonalnie i kulturalnie (1) W 2015 zamówiłem plisy na wszystkie okna w mieszkaniu . Żadnej fuszerki.... Michał rolety3miasto (1) Usługa wykonana prawidłowo, w ciągu 3 dni. Cena przystępna obsługa miła i... Katarzyna 6006 Dobry serwis pogwarancyjny! (3) Mimo, iż rolety miałem zamontowane prawie cztery lata temu, firma zareagowała... Marcin Rolety rzymskie (1) Na poczatku napisalzm emaile z prośbą o wycene do około 10 firm, odpisaly mi... Iwona Firma godna polecenia (1) Tak traktować klienta powinna każda firma. Każdy aspekt usług na najwyższym... Oskar T. Zadowolona klientka :) (1) doradztwo i podejście do klienta Pana Krystiana na najwyższym poziomie :).... Gdańsk Zdecydowanie polecam! (1) Ja również mogę potwierdzić poprzednie opinie. Ocena na 6. Rolety i pliski... Ewelina Polecam gorąco (1) Bardzo szybki czas realizacji pomimo wielu zamówień przed świętami :) Ceny... Monika G Polecam! (1) Serdecznie polecam! Bezproblemowo, szybko, perfekcyjnie, dobry kontakt z... k