Ania i Wojtek - opinia (1) Doskonała jakość towaru,błyskawiczna realizacja i montaż.Kolejny raz... Ania i Wojtek Ilona - opinia (1) Firma godna polecenia! Podczas wykańczania i urządzania mieszkania miałam... Ilona Arkadiusz - opinia (1) Doskonały kontakt, świetna obsługa i realizacja. Materiały wysokiej jakości.... Arkadiusz
Tomek - opinia (1) profesjonalnie, miła obsługa, szybki czysty montaż, cichy montaż nawet przy... Tomek Małgorzata z Gdyni - opinia (1) Dziś zamontowane plisy na okna ,wyglądają super.Bardzo sympatyczny i... Małgorzata z Gdyni Joanna B - opinia (1) Serdecznie dziekuje za pomoc w doborze odpowiednich rolet do dwoch mieszkan... Joanna B MariuszK - opinia (1) Obsługa super,pełen profesjonalizm. Plisy jak i rolety d/n wyglądają... MariuszK Nadzieja Lincz - opinia (1) Rolety3miasto to jedna z najbardziej profesjonalnych firm, z jaką miałam do... Nadzieja Lincz Robert - opinia (1) Bardzo profesjonalna usługa. Ekspresowy termin realizacji - jednego dnia... Robert Wrolo - opinia (1) Żaluzje ładne, wykonane rzetelnie,terminowo przez solidnego Montażystę.Oceny... Wrolo Anna - opinia (1) Pan Piotr to zdecydowanie fachowiec w swojej dziedzinie,doradzi i podpowie.... Anna Monika - opinia (1) Właśnie jesteśmy po montażu rolet dzień-noc. Jestem bardzo zadowolona, jakoś... Monika Wojciech - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo mily kontakt Wojciech Paulina - opinia (1) z uslug tej firmy skorzystalismy dwukrotnie, jestesmy w stu procentach... Paulina marcin - opinia (1) W 100% polecam . Precyzyjny i bezpłatny pomiar ,fachowa porada przy wyborze... marcin Montaż Plis (1) Bardzo polecam, duży wybór plis. Pan bardzo pomocny i cierpliwy. Montaż też... Weronika Zadowolony klient :) (1) Profesjonalna podejście do sprawy. Szybko, dobrze i naprawdę dobra cena.... Daniel Marlena - opinia (1) Polecam Firmę bardzo serdecznie. Bardzo profesjonalna obsługa, szybki montaż,... Marlena Daniel - opinia (1) Serdecznie polecam profesjonalnie podejście, konkurencyjne ceny , Daniel Plisy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dokładny pomiar , przystępna cena i przede... Magda