Sławek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Firma godna polecenia. Sławek Anna J. - opinia (1) Polecam firmę Rolety3miasto.pl! Szybka realizacja zamówienia, profesjonalne... Anna J. Kinga - opinia (1) Wspaniałe rolety, profesjonalnie, wszystko perfekcyjnie!!!! Kinga
Barabara N. - opinia (1) Skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona z szybkości obsługi oraz... Barabara N. Jolanta - opinia (1) Żaluzjo - pliski na 8 okien w dobrej cenie, jestem bardzo zadowolana. Jolanta Sandra Gdansk - opinia (1) Jestem miło zaskoczona działaniem firmy. Robiłam wycenę przez BOK, otrzymałam... Sandra Gdansk Joanna - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalna i sympatyczna obsługa, wykonanie na najwyższym... Joanna Katerina - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsługa. Rolety są dobrej jakości. Pan Krzysztof... Katerina Martyna - opinia (1) Dobry kontakt i doradztwo, wszystko wykonane z dobrej jakości materiałów oraz... Martyna Katarzyna D. - opinia (1) Polecam firmę. Korzystałam z usług dwa razy i za każdym razem było szybko,... Katarzyna D. Ewelina - opinia (1) Profesjonalna, szybka usługa, świetne podejście do klienta. Firma nie... Ewelina krzysztof - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona :) Polecam! krzysztof Michał - opinia (1) Profesjonaliści, słowni, nic dodać nic ująć. Polecam! Michał Agata - opinia (1) Po raz kolejny korzystam z usług tej firmy, ponieważ ...jest bez zarzutu:)... Agata Maciej Dampc - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i doradztwo w zakresie wyboru. Atrakcyjna cena... Maciej Dampc Damian - opinia (1) Świetny kontakt, dobry termin realizacji, błyskawiczny montaż. Polecam... Damian Krystyna - opinia (1) Gorąco polecam ! Po pierwsze pełen profesjonalizm, Pan Piotr, bardzo... Krystyna Gosia - opinia (1) Pełen profesjonalizm, materiał wysokiej klasy , szybki termin realizacji.... Gosia Bartosz - opinia (1) Pan Piotr wykonał nam pomiary i wycenę tego samego dnia, a 2 dni później... Bartosz Beata - opinia (1) Polecam z calego serca ta firme! Świetne doradztwo od koloru do materialu:... Beata