Aleksandra - opinia (1) Firma godna polecenia. Firany i zasłony uszyte bardzo szybko, a zarazem... Aleksandra Dominika i Daniel - opinia (1) Razem z mężem szczerze polecamy tą firmę, przede wszystkim za szybką... Dominika i Daniel Alicja A. - opinia (1) Polecam firmę z czystym sumieniem. Bardzo dobry kontakt z klientem, szybka... Alicja A.
Robert - opinia (1) Roleta, dwie żaluzje + moskitiery Wybór materiałów całkiem spory, montaż w... Robert Ewa - opinia (1) Fachowa obsługa, profesjonalne doradztwo, szybki montaż, żaluzje piękne. Ewa Grażyna - opinia (1) Firma godna polecenia, solidna i profesjonalna, której dobro i zadowolenie... Grażyna Magdalena - opinia (1) Polecam Pana Piotra z czystym sumieniem, świetny kontakt, terminowość, szybka... Magdalena Małgorzata - opinia (1) Serdecznie polecam w/w firmę, profesjonalne doradztwo, szybki termin... Małgorzata MK - opinia (1) Ja tylko podpiszę się pod bardzo dobrymi opiniami poprzedników o tej firmie.... MK Weronika A - opinia (1) Bardzo polecam. Szybka wycena i realizacja i fachowe podejście do klienta.... Weronika A Anna - opinia (1) Bardzo dobra jakość i standard wykonania. Bardzo miła obsługa. Godne... Anna Paweł - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z kontaktu, terminowości, ceny i samej usługi.... Paweł Ewa - opinia (1) Bardzo polecam tę firmę. Solidne wykonanie, bardzo dobre materiały,... Ewa Mirosław Bereszczyński - opinia (1) Pan Krzysztof od momentu pierwszego kontaktu do realizacji zamówienia wykazał... Mirosław Bereszczyński Asta P. - opinia (1) Polecam na 100%. Profesjonalna i sympatyczna współpraca na każdym etapie,... Asta P. Checz - opinia (1) Bardzo pozytywne doświadczenie przy współpracy z firmą rolety3miasto. W... Checz Krzysztof - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi dostarczenia oraz montażu rolet.... Krzysztof Tomasz J. - opinia (1) Fachowe podejście do klienta. Zaangażowanie w przedstawieniu oferty i dobre... Tomasz J. Marta - opinia (1) Polecam:). Profesjonalna i sympatyczna współpraca na każdym etapie,... Marta A S interiors - opinia (1) Od kilku lat współpracuję z firmą Rolety3miasto i nigdy się nie zawiodłam.... A S interiors