serwisantka - opinia (1) bardzo miła obsługa można zostawić dziecko i spokojnie zrobić zakupy i dna... serwisantka serwisantka - opinia (1) z placu w parku handlowym matarnia jestem bardzo zadowolona może również z... serwisantka tylko czemu tak długo? (1) ostatnio czekałem 1,5 godziny, ale i tak było warto hubert
bywalczyni czekolady (1) ta restauracja jest wspaniała, kompetentna obsługa, (którą pozdrawiam),... magdalenka Nie wiem czym sie zachwycacie..?? (1) Bylem ostatnio na przyjeciu weselnym i bylo serio kiepsko. Zaczne od... rudolf super! (1) super klub, bylem na otwarciu w lozy super vip i bylem pod wrazeniem, w... amp Porażka (1) Na Monciaku nie ma ŻADNGO dobrego jedzonka w stylu steak house. Kilka dni... Paweł Polecam dobre śniadanko i nie tylko (1) Doda zazdośc? (1) Pizzeria Capriciossa wcale nie ma za wysokich cen! W porównaniu z innymi... omega Mielismy wesele 07 07 07 i naprawde sie cieszymy ze tam zrobismy (1) odbyło sie w drugiej sali (bursztynowa). Wystrój bardzo piekny, naprawde... M & R Okropne jedzenie (1) Club bardzo fajny, wkońcu można sie gdzieś wybrać na drinka,ale jeżeli... Małgosia meggie - opinia (1) Wpadki zdarzają się w restauracjach na każdym poziomie cenowym. Ale nie... meggie Krótko... (1) Uwielbiam tam przychodzić :) Oryginalny wystrój, miła obsługa i świetna... Stała bywalczyni ;) przesada... ;/ (1) obsługa bardzo nie miła,zwłaszcza wielka pani E. :/ i barmanka I. ...... byly klient nic ciekawego (1) Byłem tam po raz drugi 1 raz zimą i po raz drugi w zeszłym miesiącu i nie... karol Jadłysmy 8.07.2007 (1) Jestem rozczarowana : jadłyśmy w dniu 08.07.2007r. niedziela (ok.godz.16-17)... Małgorzata fajna knajpka (1) Obsługa mogłaby być lepsza, bo jak na razie to już samą miną nie zachęca do... saligia TEORIA CHAOSU (1) Odwiedziłem to miejsce wraz z żona i synem ,zamówiliśmy trzy drugie dania,... marcin maxim (1) nigdy w życiu nie widziałysmy ienkiego ciasta do pizzy z zakalcem; ani sosu... my Dwa co????? (1) Ludzie to, ze na skwerku nie ma gdzie sie podziac bo na Pokladzie jest dla... gastronom pomorza