miejcowka inna niz wszystkie (1) Rewelacja na maxa!!!Dziewczyna mnie tam zaprowadzila ostatnio i powiem... barteq z gdanska sezon tuż, tuż .... (1) chodże do Klippra co tydzien swietna atmosfera , jedzenie bardzo smaczne... Ado przecietnie (1) arek
ok pub (1) jw jk ciepla wodka (1) ciepla wodka, brak kieliszkow do wodki, slaba atmosfera xxx REWELACJA (1) Zupełnie nie rozumiem dlaczego piszecie takie rzeczy o tej moim zdaniem... Beata Anka - opinia (1) Mieliśmy tam obiad weselny pod koniec 2006 roku, wszystko sprawnie... Anka Polecam!!! (1) Kawiarnia ma swietny, filmowy klimat w nawiązaniu do nieistniejacego już... Bahamut Mamy stronke!!! (1) zapraszam na stronke: http://troll-pub.prv.pl/ jest tam forum i można tam... Nasgarth KAMELEON TO POTĘŻNA MASZYNA (1) Pamiętam klub z opowiadań koleżenek...Od kilku lat chyba niewiele sie... Asia Pełna rewelacja (1) Rewelacja, rewelacja, Pełna rewelacja. Jest kilka wad ale w sumie pełna... aaa :) (1) Kolejny rewelacyjny lokal na imprezowej mapie Gdyni...:) serdecznie polecam... dadzia karola - opinia (1) Malinowa ekstaza mmmmm.....rewelacja polecam wszystkim cos... karola zadowolona 2 (1) Może więc drodzy „narzekacze” zamiast jęczeć i zrzędzić,... Anka zadowolona (1) Fiu, fiu dawno mnie tu nie było i cóż widzę, hmmmm nasza kolejna narodowa... Anka . - opinia (1) . . Fajna knajpa z pomysłem (1) Dobra fajna knajpa na kameralne spotkania. Ceny jak na lokal tej klasy... TOmash_ schronienie trolla (1) niesamowity klimat jest stworzony przez klimatycznych ludzi (lub nieludzi),... HELLszka Nie zgadzam sie z przedmowcami... (1) Zaczalem pojawiac sie w Dockersie ponad miesiac temu - uwazam ze jest to... tadek brak (1) Jak już wspomniałam jedzenie oraz ceny w miarę ok. Ale co do obsługi ,... Ola