:/ pod każdym względem (1) Zdarzyło mi się odwiedzić Boolvar trzy razy...o dwa za dużo... Kto tam... Paweł przejezdny - opinia (1) wrażenie robi wystrój - naprawdę świetny ., na drugim miejscu jest... przejezdny rozczarowani (1) jakiś czas temu mieliśmy tam wesele. powiedzmy że wszystko było na naszej... gość
To Polska właśnie (1) Witam. Wczoraj wybraliśmy się do tawerny. Wszystko pięknie i ładnie, tylko... szpaku spodziewalam sie czegos lepszego (1) Bardzo drogo, czekolada wcale mnie nie powalila i jakas taka nijaka... Mycha Warto spróbować, nie ryzykujesz:) (1) Lokal przyjemny, bez problemu udało się zarezerwować stolik. Byliśmy w 5... Magdalena Ryż przyprawiony chlorowaną wodą - Kurczak pływający w mdłym badziewu (1) TRAGEDIA!!!!! - Udałem sie do tej \"restauracji\" po przeczytaniu... nix Ekstra, że jest takie miejsce (1) Ekstra, że jest takie miejsce w Sopocie, gdzie można odetchnąć od tego tłumu... Dario777 smacznie i tanio (1) jesli chcesz smacznie, tanio i szybko zjesc to polecam La Spezie!:)... jola polsko ojczyzno moja (1) jak czytam i widze bledy na waszej stronie internetowej to sie pytam sam... gdanszczanin Mam rowniez krytyczne zdanie. (1) Po chrzcie wnuczki poszlismy tam na obiad,jedzenie podano zimne... Jadwiga. dobra qchnia- to jest to!!!!! (1) Znalazłam to miejsce przypadkiem,lecz nie żałuje!schowana w uliczce... Asiula hmm (1) bylem, jadlem, pilem jestem zadowolony jarek m - opinia (1) jedno z niewielu miejsc gdzie można zjeść posiłek naprawdę !!!świeży ,... m Polecam (1) Można naprawdę nieźle zjeść i mają fajną kelnerkę :) Domax ach... (1) Gorąco pozdrawiam barmana Krzyśka z Tawerny.To najlepszy barman jakiego znam... zafascynowana generalnie średnio (1) Witam, jedzenie może być, ceny dosyć wysokie, ale obsługa średnia - mimo,... niezadowolony klient gosia - opinia (1) zamówiliśmy ruskie i naleśniki, na naleśniki czekaliśmy ok. 40min., na... gosia Andrzej, Ewa i Franka (to pies) - opinia (1) Co roku jeździmy w okolice Choczewa i zawsze staramy się być kilka razy "U... Andrzej, Ewa i Franka (to pies) niezadowolona - opinia (1) Cóż, jeśli przyjdziecie tam kiedykolwiek razem z wiekszą grupą znajomych, to... niezadowolona