obsługa - mega porażka (1) sam pomysł na nowoczesny sushibar - super, zaraz chętnie się tam wybrałem,... olo może i zjeść się da, ale obsługa? - porażka (1) obsługa, nie ma pojęcia o pracy i o daniach - masakra jedzenie da się zjeść,... olo Polecam (1) Jestem zachwycona! Bylam juz kilka razy i mam jak najlepsze wrazenia:) Do... aga
mi się podoba (1) wpadam często na szarlotkę jest super... i ten czarny barman też anka to jest nie pważne (1) zamówiłem pizze i powiedziano mi ,że bedzie po półtora gdzienie ze względu... kamil Fantastyczna sprawa (1) Coś wspaniałego......chce tam wynająć sale na impreze...i zapłace każda... ROBERT jedzonko ok, obsluga tragedia! (1) byłam parę dni temu ze znajomymi w Kansai i niestety muszę potwierdzić, że... magda Pychota (1) Wspaniałe koktajle - polecam MARAKESZ!! ; te z alkoholem również :-)... nuez@op.pl Niestety (1) Jakość jedzenia nieco spadła a obsługa tragedia!!! To był taki fajny lokal a... Iga Polecam :) (1) Mają bardzo duży wybór towarów i chyba najniższe ceny, jeśli chodzi o tego... Kinga Fajny pubik godny polecenia :) (1) Bardzo miła atmosfera, szkoda że ludzie jeszcze nie poczuli klimatu pubu... mm.max Wojtek - opinia (1) Jest OK :) Wojtek najlepsza pizza w Trójmieście (1) Serdecznie polecam wszystkim tę pizzerię, przepyszna pizza i nie tylko... Jacek DROGA TANDETA, NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!! (1) LUDZIE JAK TO CZYTACIE TO OZNACZA żE SZUKACIE DOBREJ PIZZERI, MUSZę WAS... ZNIESMACZONY super (1) to jest to !!!! klientka Bardzo fajnie :) (1) Cześć. Właśnie wróciłem z Andersena, byłem tam pierwszy raz i... było... Eraser misiu - opinia (1) Miejsce bardzo wajne polecam misiu Pizza do 40 min dostarczona po godzinie i 45 min. (1) Przeczytalem te komentarze, o tym jaka smaczna jest pizza w Da Grasso, wiec... Krzysiek Wszystkiego najlepszego z okazji imienin -dla Piotra (1) Dużo zdrówka,pociechy z córeczki,szczęścia rodzinnego i spełnienia... Anna MUZYKA POD PARASOLAMI (1) KIEDY BĘDZIE TAKA MUZYKA JAK W UBIEGŁYM ROKU PRZYJEMNY LEKKI JAZZIK. TEGO... KAROLINA