Ostatnio coraz gorzej (1) Jem klientem od początku istnienia tej pizzeri i ostatnio jedzenie jest... Rafi super pizza (1) Polecam odwiedzenia tej pizzerni , sympantyczna obsługa, bardzo przyjemny... monika jedna z lepszych kawiarni (1) agata
Kika :) (1) bardzo dobra kawa, w zaskakujaco niskiej cenie. Me Godna polecenia, warto odwiedzić (1) Polecam przede wszyskim ze względu na atmosferę tworzoną przez właściciela... Krzysztof Lerch Rzeczywiscie calkiem dobry ten dobry adres (1) Patrząc na wcześniejsze komentarze o obniżaniu poziomu przez Dobry adres... Adam Milusio :D (1) Dwa Światy są poprostu the best :* Sanderka subiektywnie... (1) kuchnia? jaka kuchnia... miejcie litosc... 4 krotnie dawalem szanse waszym... Dariusz B. Rewelacja!!!!! (1) Organizowaliśmy ostatnio w Karczmie bankiet dla Gości naszej firmy i moge... Oczarowana Najlepsza chińska kuchnia w 3city (1) Jadłem już chińszczyznę w wielu miejscach a tu jest ona zdecydowanie... M.P. Mati - opinia (1) polecam jedzenie przygotowane na zywo na życzenie Mati Najprawdziwsza grecka restauracja z domową atmosfera (1) Bardzo przyjemna restauracja. Miła atmosfera i jedzenie o smaku i zapachu... Michał Po prostu rewelacja (1) Po zmianie menu jedzenie to po prostu rewelacja i to za bardzo przystępna... Piter REWELACJA (1) Klubi super, klub nr 1 w Gdyni:) ochrona zna sie na swojej pracy , mam... Inka Pozytywnie (1) przychodzę tam od początku istnienia i naprawde wielkie gratulacje dla... merai Pogorszyło się:/ (1) Kiedyś zdarzało mi się zamawiać jedzenie w Nam Kingu. Miałem swoją ulubioną... Klient Reustaracją jesteście tylko z nazwy (1) Dwa tygodnie temu siedziałem z kumplem w ogródku na dole Monciaka. Po dwóch... Abras wesele w ogrodzie w Karczmie Trzy Dęby !!! (1) Witamy serdecznie, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru jakiego dokonalismy... Agnieszka i Marek troche wyrozumialosci (1) pamietajmy, ze sushi to kuchnia japonska. co to znaczy? ze wszystkie potrawy... blantomania s.a. Tutta Mia the best ! (1) Owszem jezeli ktos niema najmniejszego pojecia o wloskim jedzeniu to powie... Magda K