pelna petarda (1) poprostu super, obsluga, ceny, muza, klimat..... wszystko ok ... !!!!Bargian... Kamil Dj Silent SUPER DOZNANIA!!!!!!! (1) Tutaj jest naprawde bardzo fajnie mozna liczyc na zabawe w kazdy dzien... Zadowolona Namiot (1) Ostatnio bylam z dzieckiem w namiocie barracudy. Zamowilam gofra ktore... Zniesmaczona
kasia - opinia (1) Polecam każdemu!!! Klimat jest tam taki, że człowiek się po prostu... kasia Więcej tam nie pójde i nie polecam (1) Właśnie dzis byłam tam z rodziną na obiedzie. Stoliki na zewnątrz brudne i... abea :) (1) mika raczej nie polecam (1) Przed przyjściem do tego lokalu przeczytałem opinie w internecie i... Pako Rewelacja (1) Niezwykle kameralne miejsce, z przesympatyczną obsługą :))) Jestem... AS Obsługa powinna byc wymieniona! (1) Dokładnie chodzi mi o Panią K. (krótkie ciemne włosy) która Z ŁASĄ nas... Klienta Jedzenie super. (1) Jeśli masz ochote zjesc naprawdę DOBRY OBIAD, a przy okazji podziwiać... Piotr Polecam !! (1) Na dzień dobry powiem że kanjpka jest z prawdziwego zdarzenia, 2 poziomowa u... Tomas Dominik - opinia (1) bardz sympatyczne miejsce zarówno do spedzenia go na rozmowie jak i zabawie... Dominik Dobre jedzonko w przystępnej cenie !! (1) Na pierwszy rzut oka lokal o pozorze drogiego, po otrzymaniu jednak menu w... Bartek Dzieki i powodzenia! (1) pierwszy raz przyszłam przypadkiem. Od tego czasu z pełną swiadomością i... kamyk najlepsza pizza w Gdyni (1) naprawdę ogromna i pyszna pizza Ania 2 godzinny koszmar – nigdy więcej - cz.2 (1) Do tego nie można było skorzystać z toalety bo na obu widniał napis Prosimy... Cleo 2 godzinny koszmar – nigdy więcej -cz.1 (1) Byliśmy w tej knajpce 2 razy.Co do wystroju to sala gimnastyczna bez klimatu... Cleo miło,że dla dzieci (1) jeśli ktoś ma małe dziecko to wie o czym mówie. spacer- jest gorąco, chcesz... RodzicTeżCzłowiek;) obsługa -macie tam kadrową proponuje wymienić personel (1) sobotnie jedzenie u Was przerodziło się w koszmar,wielka Pani kelnerka E... bardziej kulturalna cudnie (1) Piekne miejsce, klimat do biesiadowania... i do grania. Muzyka brzmi tam... miras - www.duan.pl