MAX Klimat (1) Super klimat i obsługa, polecam wszystkimrzy lubią dobrą zabawę. Rachmani U Szkota? Jedyny taki pub w Polsce? Śmiechu warte! (1) Chcąc wybrać się ze znajomymi na prawdziwego Guinnessa lanego z kija... Ugm The best italian restaurant in the world !!!! (1) Just the best!!! I've never met a such nice and professional service, my... Rolden
Rewelacja! (1) Pyszne nalesniki ! Znakomity wystrój i świetna obsługa ! Irenka BEZNADZIEJA (1) W SOBOTE 16 CZERWCA ZAMÓWIŁEM W LOKALU NA WYNOS DWA GYROSY ,JUZ NA WSTĘPIE... SMAKOSZ iza - opinia (1) Wspaniała restauracja. Jedna znielicznych w Trójmieście biorąc pod uwagę... iza super (1) Super restauracyjka, naprawdę nie można jej nic zarzucić. Myślę, że... PP infernir - opinia (1) troszke zamocna muzyka ale klimat jest rewelacyjny :) infernir Bardzo się zawiodłam ... (1) Lubiłam tam jadać, bo zawsze jedzonko było smaczne a atmosfera miła..ale... Meg szkoda za taka beznadziejna muza! (1) ok wszyscto jest super gdyby nie ta muza - a to jest najwazniejsze!!!!!!!!... alutka ja - opinia (1) Jadło dobre jak u mamy, miły klimat czujemy sie tam jak u siebie.Polecamy... ja Dobra Qchnia TO JEST TO!! (1) Rewelacyjne jedzenie , super atmosfera ,BARDZO POLECAM, nic dodac nic ujac... Jacek najbardziej wyluzowana knajpa nad morzem (1) jedzonko pycha: placki z łososiem, zupa rybna, rybki, cappaucino i latte w... bytesize REWELACJA (1) Właśnie stamtąd wróciłam.. Jeździmy tam bardzo często..Ogólnie wielki... najek :) (1) Jedzenie fenomenalne, poza uporczywą niedostępnością rzekomo dostępnych na... sioola dla informacji Ma Qu (1) Gdański Swojki Smak nie ma w ofercie dań z pieca ani kurczaka ani indyka... obeznany z menu Przepyszne jedzenie!!! (1) Przepyszne jedzenie!!! Wystrój też fajny i miła obsługa, choć dość drogo.... Smitty2 Gwóźdź w pizzy (1) Sprawa dotyczy Telepizzerii Tino w Gdyni, ul. Chwaszczyńska 2 (piszę tu, bo... Tomek GORACO POLECAM!!!!! (1) Bardzo dobre jedzenie! Szczególnie gorąco polecam halibuta z kozim serem,a... Melania Zdecydowanie polecam (1) Kelner uprzejmy, służy radą. Jedzenie świetne, pięknie podane, ogromne... Ewa