Przepyszota :D (1) Serdecznie polecam to miejsce. Naleśniki są bardzo smaczne a wystrój... Owieczka OCENA PIZZERI (1) JAKO PRAWIE STAŁA KLIENTKA STWIERDZAM ŻE JESZCZE PONAD ROK TEMU JEDZENIE... IWONAM Fajny klub w centrum Gdańska (1) Na klub natknęłam się poszukując lokalu serwującego drinki i z... NeoKatrina
Super Pizza (1) Naprawdę bardzo dobra pizza .Extra lokal i miła obsługa.Polecam.Musicie... Łukasz capriciosa 50cm - po prostu rewelacja (1) wlasnie wjechala na stol w/w pizza - po prostu czad! duzo sera, moznaby... SiD.net.pl Przyjemne, magiczne (1) Wspaniałe miejsce. Przytulnie, wystrój i nastrój przeuroczy Na chwilkę... Gosia Dla wymagających. (1) Jeśli jesteś znawcą włoskej kuchni i nie zadowalasz się półśrodkami to... gephard może być (1) Wystrój restauracji fajny.Jedzenie smaczne ale drogie !! Ogródek może... anita i patryk rewelka (1) duże jedzonko za tak nie wiele MARY Rucola!!!! (1) Uwielbiam to miejsce. Wspaniała atmosfera. Śródziemnomorski klimat. Pyszne... lavennder poprostu rewelacja (1) powiem,ze jeszcze sie nie spotkałam z tak pyszna pizza polecam wszystkim odii Niedostarczona pizza (1) Po półtorej godzinie oczekiwaniana na dostawę zadzwoniłem do pizzeri.... Głodny eks-klient Tino Bardzo fajne miejsce (1) Polecam panierowaną fetę z gorących przystawek, indyka w czerwonym winie.... Michal Beznadziejni :(( (1) Czekałem na zamówienie godzinę, po interwencji dowiedzialem się, że muszę... Kloss Normalnie SZOK ! , 20 min i picce mam w domu :) (1) Pierwszy raz korzystalismy z usług tej picerni , szkoda ze dopiero teraz , w... rewa Kilka słów do kierownictwa (1) Resaturacje ogolnie sympatyczna. Jestem stalym klientem Sphixa (a raczej... fox super (1) kiedyś,dawno temu jeżdzilismy nad morze, przy okazji korzystając z... Lidia Wieczorek-Wrocław Poprostu wspaniale (1) Wtym miejscu jest naprawde wspaniale można naprawde dobrze się zabawić ...i... ASIA+ Miejsce z klimatem (1) Jedzonko smaczne, miłospędzony czas, jak dla mnie najlepsza knajpka na... :) Hehe nie zła komuna (1) Nie wiem kiedy kolega piszący niżej tam był. Chyba rok mu się pomylił...Może... Meg